Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Full_wkurzony

Jestem zbyt honorowy.

Polecane posty

Gość Full_wkurzony

Denerwuje mnie to że jestem zbyt dumną osobą, zawsze myślałem że to jest dobra cecha bo wiadomo trzeba się szanować, ale ostatnio sobie myśle, że to mi przeszkadza w życiu. Jestem singlem(mam 19l), tak nie mogę sobie znaleźć przez to?dziewczyny, nigdy nie piszę/odzywam się pierwszy, kiedyś pisało się dużo na słoneczku było się młodym i głupim dużo znajomości przez internet i pamiętam już wtedy, że nigdy nie napisałem pierwszy do dziewczyny, która mi się podobała zawsze czekałem na to aż ona to zrobi - to było zgubne bo po jakimś czasie dziewczyny traciły zainteresowanie. Nie pisałem dlatego, że się bałem że w czymś jej przeszkodzę( powie że nie ma czasu), że się pewnie będę jej narzucał a co jeśli nagle się zdarzy sytuacja, coś jej wypadnie i nie odpiszę? - to będzie znak że ma mnie w D a ja wtedy bede czuł się źle. Jednym słowem bałem się odrzucenia. Teraz gdy mam 19l jest tak samo tyle że już w świecie realnym. Poznam gdzieś dziewczynę, podoba mi się, widzę też oznaki że ja nie jestem jej obojętny. No dobra ale co dalej, kiedy się z nią spotkam następnym razem ? Napisze do niej ? SMS ? na portalu społecznościowym ? w życiu! Co sobie o mnie pomyśli ? Pomyśli sobie, że jestem natrętny oleje, zablokuje dalszą możliwość pisania (bo i takie przypadki się zdarzały). Bo przecież tak powinno być poznasz dziewczynę i masz się dalej o nią starać, nie ja tak nie potrafię czekam aż ona zrobi następny krok. Niestety nie zdarza się to często a jak jeśli to i tak później się wszystko pieprzy. Taki jestem po prostu jednym słowem głupi. Jak słyszę nie raz od kolegów jak się narzucają dziewczynom a widzę, że one mają ich gdzieś...Jak piszą na niebieskim portalu i widać że dziewczyny niektórych ewidentnie olewają. Dla mnie oni są żałośni. I ja mam robić tak samo co oni i czuć się odrzuconym?? niechcianym ? Eh nie mogę tego przezwyciężyć!

Gość gość
Nic na siłę. Masz taki charakter i nie rób nic przeciwko sobie. Masz się czuć dobrze ze swoim postępowaniem. A wartościowa dziewczyna się znajdzie.