Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Larry Marines

Broken jesteś mala dawno z tobą nie gadałem

Polecane posty

Gość gość
broken ty tu często jesteś, powiedz czy bywa tutaj jeszcze przemo23lata od czasu tego nowego wyglądu kafe?

Gość gość
Jak wy możecie ją lubić ludzie ? Nie widzicie że to zła i podła osoba ? Nic dziwnego że ten świat idzie na dno, sami debile wokół.

Gość gość
Lary a ty wiesz czy przemas dalej tu bywa? nie było mnie z miesiąc na kafe, ale jakoś nie widze jego aktywności tu :o czyżby zniknął na dobre? po 6 latach? :o

nie mam takowego maila. radzę sobie bez pomocy władzy. jestem samodzielnym tygryskiem. z awatarem też sama sobie poradziłam. sama odstraszam hejterów, nie potrzbuję kablować;)

Gość gość Larson
Jest gdyż mnie tu zbanowała moderka około 15 razy w tym 4 na moim koncie Larry znanym od dawna. I nie odejdę póki ona nie zostanie wywalona a ja przywrócony i wtedy gdy poczuje tą gorycz jak odpuszczę :classic_cool:. Pisałem do roberta na mail i odbanowywał mnie 2 lub 3 razy a ta ku//rwa mnie znów banuje. Wygram ku//rwo! :classic_cool:

Gość gość
taa jasne... broken i lary, dwa największe nołlajfy na kafe ale oczywiście nic nie wiedzą czy przemysław tu nadal bywa, no oczywiscie k****, nara zjeby

Gość gość
WYgram z tobą ku//rwo a ty byś zdechła szmato, nie, ja za to nie odpowiadam lecz twoje decyzję, energia wraca ku//rwo !!

Gość gość
dzięki za bana ku//wo przynajmniej mam maila do admina o którego pytałem od kilku godzin :classic_cool:

Gość gość
Wiecznie tu nie bedziesz moderką, nadejdzie dzień kiedy cię wywalą a wtedy ja i mnie podobni będą świętować, ten dzień już bl;iski !! :classic_cool: już go odczuwam w emocji

Gość gość
BLISKI DZIEŃ NASZEGO ZWYCIĘSTWA A TWOJEJ ŚMIERCI MODERKO !! wszystko mija szmato

Gość gość
Zobaczysz wole przetrwania żołnierza ku//rwo

Gość gość
Larry, znowu sie masturbowales a mówiłam nie spuszczaj mi sie na nową ławę, którą kupiłam! Teraz ścieraj to wszystko 💤