Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Witam , Potrzebuję waszej pomocy , jestem w 6 tygodniu ciąży , byłam u lekarza ale nie widać ani nie słychać serduszka , strasznie się martwię . teraz idę do niego jak będę w 8 tygodniu czy serduszko zacznie bić ? Pomocy !!!

Gość gość
Spokojnie w 6tc nie slychac jeszcze serduszka. Ja uslyszalam w 9 tc

Gość gość
usuń to coś bo będziesz żałować zniszczonej figury i organizmu, jeszcze masz czas. powodzenia

Gość gość
Gosciu usun to sobie ty ... mozg o ile go jeszcze masz!

Gość gość
jak wpadnę to sobie usunę ale nie mózg, a zlepek komórek

Gość gość
Zlepek komorek powiadasz hmm.. Jak najbardziej to sa Twoje poglady i nie bede w nie ingerowac . Dla mnie to jest nowe zycie, nowy czlowiek. Polecam film Niemy Krzyk wpisz sobie chociazby w youtube moze zmienisz zdanie co do usuwania ciaz....

Gość gość
do gościa od zlepek komórek.... po co wchodzisz na fora poświęcone dzieciom skoro ich nie lubisz?

Gość gość
oglądałam, nic specjalnego. gdyby zaszła potrzeba usunęłabym ciążę. nie rozczula mnie pieprzenie o tupocie małych nóżek. co za dużo to niezdrowo, jedna para nóżek mi wystarcza w zupełności, więcej nie będzie choćby się na świat pchało

Zauważyłam , że ludzie są strasznie pełni jadu... Ja usłyszałam dopiero na pierwszym badaniu prenatalnym :)

Gość gość
Ludzie nie sa pelni jadu to bachory za bardzo.sie teraz rzadza i panosza i jeszcze ta aborcja zakazana. Gdyby nie to nie byloby tylu ulomow z autyzmem. Kary cielesne takie jak byly kiedys leczyly wszystko od adhd po zle oceny w szkole, a teraz sie za bardzo z gowniarzami cackamy.