Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

M1A2R3T4A

Mój chłopak jest narkomanem

Polecane posty

Witam, pisze z ogromnym problemem z którym już nie mogę sobie sama poradzić. Od 2 lat jestem w związku, pół roku temu zaczęłam zauważać dziwne zachowanie u Mojego partnera zaczęłam trochę dociekać co jest tego powodem i dowiedzialam się ze jest on uzalezniony od amfetaminy. Starałam się mu pomóc, błagalam, płakałam ale to nic nie daje. W ciągu tygodnia jest normalnym człowiekiem, chodzi do pracy zajmuje się trochę domem, ale gdy przychodzi piątek zaczyna się piekło, staje się agresywny, nie interesuje go nic innego tylko koledzy, narkotyki i gry, gdy cokolwiek do niego powiem w trakcie jego " maratonu weekendowego " odpowiada złością i agresja, nie raz mnie już uderzył, ale Ja go kocham i pragnę mu pomóc tylko nie wiem jak to zrobić :-( proszę o pomoc i porady.

Gość gość
Mój tez zaczął od maryski,potem amfa a potem kompot, lepiej ucekaj zanim hiva nie ma, ja zdazylam

Gość gość
co zrobic???? zerwac z nim i nie zadawac takich glupich pytan na kafe gdzie odpowiedz jest oczywista dziecinko

Ja nie chce go zostawiać samego w takiej sytuacji bo wiem ze on potrzebuje pomoc. Od roku mieszkamy razem, Ja wiele poświęciłam by być kolo niego, rzuciłam studia i rodzinę by wyjechać do niego do Anglii i stworzyć normalny związek o który bardzo długo walczyliśmy.