Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zniwelować zapach z ust po zjedzeniu czosnku

Polecane posty

Gość gość

Jadłam na kolację kanapki z masłem i na to plasterki czosnku. I pomimo, że myłam dokładnie zęby, wydaje mi sie, że nadal czuć mi w buzi czosnkiem. A jutro.. właściwie to już dzisiaj spotykam się z kimś z kim będę się całować, a on nie lubi bardzo czosnku :-P Boje sie, że coś poczuje. Oczywiście gumy do żucia będę żuć, no ale czy to pomoże? Bo właściwie to nie na zębach/ języku "czuję" ten zapach, tylko jakby w gardle, tzn odbija mi sie tym czosnkiem i go wewnątrz czuje

Gość gość
Debilniejszego prowo nikt nie wymyślił, kto przed randką z osobą nielubiącą go żre czosnek, jesteś upośledzona umysłowo? :P

Gość gość autorka  tematu
To nie prowo XD Mama naszykowała takie kanapki na kolację, więc zjadłam dwie. Nie wiedziałam, że tak będzie długo trzymać, nie jem czosnku często. Po innych rzeczach wystarcza umyć zęby i przepłukać usta płynem do płukania ust :-O

Gość gość autorka  tematu
więc może tak, nie bierzcie pod uwagę treści mojego wpisu o randce, tylko napiszcie po prostu jak pozbyć się zapachu czosnku.

Gość gość
Zrób rano kupę i nie wycieraj tyłka, wtedy w ogóle nie zwróci uwagi na czosnek :D

Gość gość
Zjesc natke pietruszki. Ona niweluje zapach czosnku

Gość gość
Natka pietruszki Ci pomoże, ale też tak trochę nie do końca. Lepiej się dzisiaj jednak nie całuj, bo zbrzydzisz chłopaka. Zapach czosnku jest najobrzydliwszy "dnia następnego". Po prostu powiedz mu, że wczoraj całkiem przypadkowo zjadłaś kanapkę, w której był czosnek i nie chcesz, by cierpiał z tego powodu i że "odcałujecie to" na następnej randce. :)