Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przez podpaskę

Polecane posty

Gość gość

nie mam upławów czy zaczerwienienia ale mnie piecze... wczoraj skończył mi się okres, a dziś rano piecze, czy to może być od podpaski??

Gość gość
Po okresie często występuje swędzenie, ponieważ bakterie mlekowe z pochwy są usuwane wraz z krwią menstruacyjną. Zrób sobie siedmiodniową kurację invagiem, mi już pierwsza globulka przynosi ulgę, probiotyk zakwasi pochwę i zlikwiduje uczucie pieczenia. Ja już się tak przyzwyczaiłam że po każdej miesiączce zakładam dwie lub trzy globulki i mam spokój, żadnych upławów, żadnego pieczenia, żadnych infekcji.

Gość gość
moze sie obtarlas albo cos

Gość gość
posmaruj się provag żelem, kupisz go w aptece, złagodzi to uczucie pieczenia i dobrze nawilża, ja zawsze jak mam tam jakieś problemy tego używam.

Gość Migea
Ja też tak miewałam, że po okresie często zaczynało mnie piec i swędzieć, pomogły probiotyki. Podobnie jak dziewczyna odpowiadająca jako pierwsza, po okresie zakładam przez 2-3 dni Lactovaginal, osłabiona flora odbudowuje się i wszystko wraca do normy. Możliwe tez, że uczuliły Cie podpaski jesli używałaś nowych, perfumowanych czy z siateczką, mogły podrażnić jeśli tak to probiotyk i tak powinien pomoc.