Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zadamponownie

Facet zaproponował żartem kawę czy to znaczy, że mu się spodobałam?

Polecane posty

Gość zadamponownie

Zadam ponownie pytanie bo używając wcześniejszej formy nikt nic nie odpisał :(

Gość gość
skoro facet zaprosił cie na kawę to znaczy, że chce cie przelecieć. Porzuć mężczyzn i zostań feministką!

Gość gość
sam fakt że żartem dla mnie oznacza żart

Gość zadamponownie
To wyglądało w ten sposób, że coś tam zagadałam do niego czy w jego firmie są wolne miejsca pracy, bo słyszałam jak rozmawiał przy mnie z kolegą o tym, a on na to a cyt. "Są a co jest pani zainteresowana, a to najpierw musielibyśmy się umówić na kawę" czyli co po prostu sobie zażartował ale to wcale nie oznacza, że mu wpadłam w oko. To czy chce mnie wydymać czy nie to już drugorzędna sprawa nie zależy mi na nim jako na partnerze życiowym po prostu mnie pociąga fizycznie, ale nie aż do takiego stopnia żeby z nim lądować w łóżku. Więc jakby chciał seksu to ani by mnie to nie uraziło ani nic bo po prostu z nim bym nie poszła na to. Ale pogadać o tak o poznać go bliżej to czemu nie. Więc jak panowie tak bez dowalania wiem że potraficie napisać coś sensownego jest coś w tym czy to tylko tak dla jaj powiedział żeby było śmiesznie.

Gość gość
To brzmi dwojako - Chce Ci powiedzieć spadaj dla Ciebie miejsca nie ma ( może chciał zebyś się wystraszyła) - Chce rozważyć propozycje Twojej kandydatury lecz w dość kontrowersyjny i prymitywny sposób Moim zdaniem żaden porządny pracodawca tak się nie zachowuje

Gość gość
Facet zaproponował żartem kawę,więc to znaczy ,że żartował,że mu się spodobałaś

Gość gość
Że żartował albo nie wie jak się zachować.