Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kinia minia

SPACERÓWKA NA CHWILĘ

Polecane posty

Gość kinia minia

Drogie mamy, mam do Was pytanie a może to i prośba. Chcę kupić spacerówkę parasolkę dla córki. To ma być najzwyklejsza tania spacerówka, ponieważ będzie użyta zaledwie kilka razy. Chodzi o to, iż posiadam wózek wielofunkcyjny, jednak w momencie wyjazdów do Polski zaczyna sie problem, bowiem on zajmuje dużo miejsca. Pomyślałam, że kupię jakąś zwykłą parasolkę, z której będziemy korzystać w czasie pobytu. I tu mam dylemat. Kupić nową za ok 150 zł na allegro czy używaną?? Ktoś używa tych najtańszych??? Dziecko ma teraz rok, więc patrząc na nasze przyjazdy do PL będzie to zaledwie parę razy. Ostatnio znajoma mi mówiła, że czasem w marketach są takie ale czy to nie są tzw. jednorazówki??

Gość gość
podobno w biedronce jakaś była za małe pieniądze tylko jak ona z funkcjonalnością??? Jej nazwa to Kinderkraft - miał to ktoś??

Gość gość
nikt nie doradzi ;(

ja spacerówki nie chce kupować na chwilę dlatego jak tylko się pojawi to kupię graco evo xt ^^

Gość gość
Ja miałam taką tanią "jednorazówkę" i z perspektywy czasu stwierdzam, że wolałabym jednak porządniejszy używany za te same pieniądze. Można spokojnie znaleźć zadbane, fajne wózeczki.

Gość gość
Kup uzywany maclaren volo. Lekki,poreczny,wygodny dla dziecka i nie rozleci ci sie tak latwo. Ja za uzywke dalam 100 zl i jest nie do zdarcia.

nie ma sensu kupowac nic na chwile. ja kupilam jane muum, bo wiem ze bede chciala miec jeszcze jedno dziecko i lepiej dać te kilkaset zł wiecej a potem nie miec problemu :) no i komfort uzytkowania tez wiadomo jest bardzo wazny

Gość gość
Ale dzisiaj leci PR wózków Jane Muum - firmo droga, zatrudnij lepszych specjalistów od marketingu szeptanego, bo aż żal to czytać.

Gość gość
no właśnie volo nie jest wózkiem na chwilę:) można go mieć niedrogo a wiele dzieci może wywozić. swoich i nie tylko, i dobrze można go sprzedać.

najlepiej poszukac w marketach choc nie bedzie to ta sama jakosc, co chociazby w przypadku quinny, no ale jak ma byc na kilka razy...

poszukaj pozadnej spacerowki, noa z maxi cosi jest fajna i sklada sie jak walizeczka :) a uzywana mozesz znalezc w dobrym stanie i wyjdzie Ci za taka cene jak bubel nowy...

tez chcialam zaproponowac ogloszenia z uzyanymi, w dobrej cenie kupisz porzadne wozeczki takie jak wspomniana noa z maxi cosi chociazby

Gość gość
Ja kupiłam Graco Evo Xt, jest super ale nie jest tani. Polecam