Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem w szoku, wieeelkim szoku !! Przeczytajcie ! To się rzadko zdarza !

Polecane posty

Gość gość

Od stycznia tego roku pracuję w malutkiej nowej firmie. Istnieje od września zeszłego roku. Facet firmę ogólnie ma od 2006 roku, ale branżę zmienił we wrześniu własnie. Po 3 msc stażu zatrudnił mnie i zaczął się kiepski czas...od połowy kwietnia nie mamy roboty w ogóle. Jakaś tragedia. I dziiiiś dowiedziałam się, że jak tak dalej będzie dostanę wypowiedzenie ! I wiecie co, na moje pytanie czy mam sobie już czegoś szukać usłyszałam, że nie że już mam prawie nagraną przez niego inną pracę u jego znajomych, którzy mają bardzo dobrze prosperującą firmę ! Myślałam, że się przesłyszałam ! Szef szuka mi pracy bo to nie moja wina, że będzie musiał mnie zwolnić... to się chyba już bardzo rzadko zdarza taki honorowy i dobry pracodawca.

Gość gość
warto było być kochanką szfa. teraz o mnie zadbał i mnie swemu równie przystojnemu koledze odstąpi

To gratuluję szefa. Widać, że to Człowiek i to z sumieniem. Fajnie. W większych firmach tak się nie da, bo jest za dużo pracowników, ale jak się ma tylko kilka sztuk, to można pomóc jeśli tylko się chce. To pozytywna wiadomość, na udany początek dnia. Dziękuję! :D

Gość gość
Widocznie jesteś dobra, też bym tak zrobiła jakbym miała dobrego pracownika ale aktualnie brak pracy u siebie dla niego :).

Gość autorkaaaaaaaaaaaa
I na tych samych warunkach w dodatku co tutaj miałaby być ta praca. No na prawdę się cieszę bo gdybym miała sama teraz zacząć szukać pracy to nie byłoby tak łatwo, wiadomo jak to jest na rynku pracy. Zwłaszcza kiedy ma się dziecko. Szok, szok, szok, odzyskuję wiarę w ludzi dzięki takim pojedynczym przypadkom :)

Gość gość
To nic tylko się cieszyć :) To faktycznie rzadkość mieć "ludzkie" szefostwo.