Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kuszenia sasiada???

Polecane posty

Gość gość

takie mam pytanko zdarzylo sie wam panie aby kusic sąsiada?czy to podczas wieszania prania,czy z balkonu?czy przez okno no przyznajcie sie mężatki i panie stanu wolnego..licze ze przypadnie do gustu ten temat..pozdrawiam mateusz

Gość konstancyjka
taaa, do mnie to raz się sąsiad Srilańczyk przystawiał. jego baba (Polka) siedziała w pracy, a on myślał, że znajdzie chętną niunię do łóżka, bo mu się nudziło siedzieć w domu i dziecko bawić. czarował, czarował i tylko powtarzał ciągle "don't tell your parents, don't tell your parents!" - mieszkałam z rodzicami. ale nie ze mną, bracie, te numery. jak moje stwierdzenia, żeby się odpier*****, nic nie dały, poszła moja matka i ucięła zapędy pana egzotycznego. a brzydal był z niego jak cholera, nie wiem, co ta jego kobieta w nim widziała. chyba że ją na dziecko złapał i siedział tutaj, pracować nie musiał, święta krowa

Gość gość
mój sąsiad wiem , że uwielbia ryby szczególnie śledzie. więc ja staram się gdy przechodzę obok niego pachnieć śledziami. może poskutkuje?

Gość gość
nie interesuja mnie sasiedzi drogi Mateuszu, mam swojego partnera i nie musze sie zbytnio wysilac zeby mial ochote na mnie..

Gość gość
na ja wiem kochana ze mamy tych wymarzonych partnerów..bo ja tez żonaty jestem ale kazdy z nas lubi jakis dreszczyk..i przeznalbym sie ale nie wiem czy tu jestes...mateusz

Gość gość
ja będąc studentką ******** się z przyjaciółmi mojego *****cza młodego!