Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GAIK

URLOP DZIEKANSKI

Polecane posty

Gość GAIK

witam, jaki dobry powod mozna znalezc na urlop dziekanski, jestem zdrowa osoba, nic mi nie dolega, moja sytuacja finansowa jest bardzo dobra, jestem po pierwszym roku magisterki niestacjonarnej i finansowo bardziej oplaca mi sie wziac urlop dziekanski, do tego mam zamiar w czsie dziekanki zrobic niezbedne certyfikaty i wygenerowac jeszcze wiecej przychodow, moze macie jakies pomysly, sami brliscie urlop dziekanski, jak to wyglada, czy powod musi byc zelazny, mocno konkretny, np choroba, sytuacja finansowa, rodzinna?

Gość gość
Skoro jesteś na studiach niestacjonarnych to tak czy siak dadzą Ci dziekankę, bo mają jeszcze do wyboru Twoją rezygnację, co nijak im się nie opłaca finansowo. W powodzie możesz wpisać problemy rodzinne czy np. podjęcie nowego stanowiska pracy.

Gość gość
Ja mam roczną dziekankę, zaszłam w ciąże i nie miałam możliwości uczestnictwa w zajęciach i tyle, łaski Ci nie robią

Gość GAIK
pracy nie zmieniam, a pewnie zarzadali by umowy itd, myslalem o jakiejs lewej dokumentacji choroboewj, mam siedzaca prace, to moze cos z kregoslupem, udokumentowac to jakims badaniem, dodac jakeis zaswiadczenie z policji, ze mialem wypadek sam 2 lata temu i odkad mam siedzaca prace to kregoslup boli, tylko nie wiem jak lekarze na to i czy przygotuja cos takiego, bo ja jestem zdrow jak ryba

Gość GAIK
JA RACZEJ W CIAZE NIE ZAJDE:p