Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

jak już tak siedzicie, to troche pogłówkujcie..

Polecane posty

Gość gość

większość z was pewnie ma wykształcenie wyższe, przypomnijcie sb czego się tam uczyliście.. mam tu kilka pytań z ZKL.. 25. Jakie są wnioski dla kierowników wynikające z poszczególnych grup teorii motywacji (teorie treści, procesów/ wartości oczekiwanej, wzmocnienia) 26. Czy istnieje jedna „najlepsza” teoria motywacji? 27. Dlaczego tak trudno jest zastosowywać teorie motywacji w praktyce? 28. Jakie znacznie ma wiek pracowników, wykształcenie…- jakie są wnioski dla kierowników w kwestii motywowania? 29. Jaki jest wpływ struktury wynagrodzenia (część stała i zmienna na zaangażowanie) ? 30. Czy pracownik zadowolony jest bardziej zaangażowany? 31. Jak można zwiększać zaangażowanie pracowników? Jakie znaczenie ma generacja pracowników i kultura organizacyjna? 32. Czy istnieje związek między zaangażowaniem a zadowoleniem z pracy (proszę uwzględnić motywację wewnętrzną i zewnętrzna) 33. Kiedy pieniądze są czynnikiem higieny a kiedy motywatorem? 34. Jakie są cele rozwoju pracowników i jakie mogą być zastosowane tu strategie? 35. Modele orientacji rozwojowej organizacji. 36. Na czym polega i co jest celem analizy potrzeb szkoleniowych? Skąd można czerpać informacje w procesie analizy? 37. Czy problem malejącej sprzedaży to problem szkoleniowy – proszę uzasadnić odp. 38. Jakimi metodami rozwojowymi i szkoleniowym można rozwijać u pracownika: wiedze umiejętności, postawy. Proszę dobrać metody do każdego z obszarów. ja musze lecieć na egzamin, jak wrócę muszę uczyć się tych pytań na jutro :D pracuje, nie mam kiedy tego opracować,,, tak wiem, większość jest na myślenie, ale dobrze jest mieć coś ładnie, "płynnie" ułożonego :D jak ktoś umie mi wytłumaczyć czym róźni się zkl od zzl to tez bardzo proszę :)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować