Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polaku zacznij oszczedzać na swoją prywatną emeryturę

Polecane posty

Gość gość

Czy jesteście zainteresowani oszczędzaniem na prywatną emeryturę? Czy wiecie, co Was czeka na starość w kontekście emerytur, jakie zaoferuje wam ZUS w przyszłosci, jesli w ogóle? Czy wiecie, że Europejczycy oszczedzają na prywatne emerytury, nawet Czesi są od nas bardziej uswiadomieni. Tam 50 % już oszczędza. Jestescie zainteresowani tematem?

Gość gość
jestem zainteresowany sexem z tobą

Gość gość
Dobrze, ale czy się zabiezpieczasz? Mam na mysli, czy zabezpieczasz się na starość? Czy myślisz o tym? Bo jęsli nie, to jesteś człowiekiem niebezpiecznym.

Gość gość
Gdy mam nadwyżkę w budżecie domowym kupuje od jakiegoś czasu złote monety i franki szwajcarskie. Doskonale sobie zdaje sprawę że ZUS to padaczka która niedługo runie jak domek z kart czy inny Amber Gold.

Gość gość
nie zabezpieczam się,ale jak oddasz mi się sexualnie ,chętnie wysłucham co masz do powiedzenia na temat prywatnej emerytury

Gość gość
jest jakiś sposób żeby nie płacić ZUS'su? np zdobyć obywatelstwo innego kraju? Nie wiem? Wolę tą kasę sama odkładać ;p

Gość gość
- zatrudnij się np. na 1/4 etatu. Twój pracodawca płaci za Ciebie ZUS w wysokości około 100zł. Następnie załóż swoją działalność gospodarczą. Płacisz wtedy tylko ubezpieczenie zdrowotne ok. 170zł.

Gość gość
interesuje mnie tylko amfetamina und piwo and zabawa na dyskotece z dziewczynami! moje gadu-gadu to 5473221

Tak jak już ktoś wyżej wspominał, ja też staram się inwestować wolną gotówkę. Teraz mam na oku monety kolekcjonerskie z tej stronki: http://www.cezar24.pl/monety-2-zl-gn-c-85_114.html . Zawsze to rozsądniejsze niż trzymanie pieniędzy w skarpecie. Liczę na siebie, bo nawet jeśli cokolwiek dostaniemy z ZUSu, nie sądze, żeby nam to wystarczyło na utrzymanie.