Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

od dziś nikomu nie odmówię tak wyleczę złamane serce

Polecane posty

Gość gość

nikomu, kto zaproponuje

Gość gość
dlaczego mam ci dac 200 zł?

Gość gość
Bo skończyła się darmocha. Jest kapitalizm jest. Za wszystko trzeba płacić. Nie ma piczki na pożyczki. Chcesz ****** to płać. Nawet gimnazjaliści płacą za seks.

Gość gość
tylko ze ja nie chce piczki, tylko bolca, jestem kobietą hetero ;)

Masz jej dać 200,- bo ona chce, żebyś tyle jej dała, a Ty w temacie napisałaś, że od dziś nikomu nie odmówisz. Więc nie odmawiaj podarowania jej tych 200,-.

Gość gość Bebe
d*** ludzkości raju pozbawiła, d*** Adama do jabłka skusiła, d*** płodzi, d*** rodzi, d*** nigdy nie zaszkodzi, d*** największą kopalnią pieniędzy, d*** k******yprowadza z nędzy, d*** nęci, d*** swędzi, d*** też wspaniale pierdzi, Z tego powstał taki morał: Człowiek się rodzi z D**y wychodzi, Człowiek się żeni na D**ę wchodzi, Człowiek umiera na du*** leży, Wszystko od D**Y na świecie zależy!!!

Gość gość
nie chcę dziewczyny która ma opinię prostytutki

Gość gość
Najlepsze lekarstwo na złamane serce to jest klin klinem.

Gość gość
no coz, ja czekalam 27 lat na tego jedynego, on mnie nie chce, wiec co za roznica czy bede dalej dziewica czy nie, pomnika mi nikt nie postawi za to, ze umre jako dziewica.... moja kolezanka puszcza sie z kazdym i jest generalnie zadowolona z zycia, a ja jak glupia czekalam, zeby sie oddac komus z milosci, a ten ktos nawet na kawe nie chcial ze mna isc- co z tego, ze dbam o swoj wyglad i jestem wyksztalcona i dalej sie ksztalce, zeby jak najwiecej w zyciu osiagnac, dla niego to i tak nic nie warte, to moze jak bede sie puszczac, to przestane wierzyc w bajki typu milosc, moze tego tak naprawde nie ma, albo nie jest mi dane zaznac, to chociaz zostane darmowa prostytutka