Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chyba jest zazdrosna o moj zwiazek

Polecane posty

Gość gość

w skrocie: mojej przyjaciolce nie uklada sie w malzenstwie, ciagle mi sie zali jak jej zle ale nie odejdzie bo maja male dziecko... no i ona na codzien siedzi w domu. a ja z moim chlopakiem raczej razem chodzimy na imprezy, nie lubie sie bawic bez niego,on beze mnie tez nie. ale za kazdym razem jak umawiam sie z nia na pogaduchy wieczorem, to ona sie nakreca i zaczyna namawiac mnie na impreze....mowi zebym jej tego nie robila, ze wiem jakie ma zycie, ze nie ma takto z kim isc i zebym nie dala sie prosic...to ja mowie ze nie lubie chodzic bez mojego chlopaka a ona na to ze co sie taka ;cnotka' zrobilam, ze jak emerytka sie zachowuje, ze moge sciemnic chlopakowi ze siedzimy w domu czy cos... no i pare razy dalam sie jej namowic, przez co potem sie klocilam z moim facetem....a ona na drugi dzien pisala jak tam, a potem 'dalej sie nie odzywacie do siebie? Boze, ale ten twoj facet jest walniety' :/ i tak sobie mysle czy to specjalnie nie raz nie jest ze specjalnie mnie wyciaga gdzies, bo jej sie nie uklada to jest zazdrosna, ze poza paroma klotniami, to dogaduje sie z moim super....nie wiem...i wchodzi mi na psyche, ze 'nie badz jak kura domowa, chodz sie pobawic' itp.... jak myslicie??

Gość gość
Rozumiem i Ciebie i ją.

Gość gość
ja tez jak poprzednik ale nie daj sie miej tez swoj rozum, nie rob niczego wbrew sobie a jesli ona ma ztym problem to nie jest twoja przyjaciolka...proste

Gość gość
beznadziejne ma podejscie, na bank chce ci popsuc zycie

Gość gość
Ja raczej rozumiem tę koleżankę. Chciałaby poszaleć na imprezie razem z kumpelą, a ta wszędzie ciąga swojego "misia".

Gość gość
ale nie rozumie tego ze ona nie chce lazic na te imprezy, moze juz sie w zyciu wybawila. a chyba chce nia rzadzic