Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zatrudnimy przy myciu dupy starym nazistom

Polecane posty

Gość gość

Agencja pracy HH-18 poszukuję kobiety do mycia tyłków z kupy oraz wycierania pachwin z kawałków moczu dla naszych klientów którzy w czasie drugiej wojny światowej służyli w ss lub wehrmachcie, i członkach hitlerjugend. już teraz możesz się zaopiekować oprawcą swoich dziadków i babć. P.S post to żart ale pisząc to chciałem zwrócić na problem historyczny jak możecie sie ludzie tak dawać poniżać.

Gość gość
mój dziadek zginał w Oświęcimiu. [ spadł z wieży wartowniczej] a ja wole by6c ponizana za godziwą pensję przez Niemców niż poniżana za grosze przez polaków

Gość gość
wole pucowac d**y czlonkom einsatzgruppen nawet wlasnym jezorem niz z********ac dla tej cwanej polskiej holoty ktora da mi laskawie 10 albo 20 zl na godzine a sami dzieki temu dymaniu polakow w d**e bez wazeliny woza sie mercami, audi i mieszkaja w palacach pod warszawa poznaniem czy wroclawiem

Gość gość
Żadna praca nie hanbi, a Polak chce zeby mu za darmo d**e umyć i jeszcze ci napierdzi w twarz.

Gość gość
Wiem ze to nazista i wiem co o mnie myśli, wszystko iest jasne,najgorsze jest jak myjesz dupe Polakowi a on traktuje cie jak podczlowieka.

Gość gość
ale placi jak człowiekowi a kurwa polska morde drze , wymagania ma pogardza boś pracownik i Ci płaci .... hahahaha grosze. polak to kurwa!

Gość gość
Wiecie ze naziści praktycznie nie gwałcili kobiet w przeciwieństwie do ruskich i amerykancow

Gość gość
dalbym nawet szybciej d**y takiemu naziscie niz pracowal w firmie jakiegos polaczka.

Gość gość
hahahaha :D do tego doprowadzil tusk scierwo szkopskie ze teraz polowa polakow musi szkopom tylki podcierac !

Gość poljakkatolak
dla mnie to byłby zaszczyt.

Gość gość
Jak to jest ze hitlerowcy płacą podludziom więcej za mycie tylka niż polsky biznesmen?

Gość gość
przecież 20 zł za godzinę to nie jest zła pensja gdzie w polsce taką znajdę to idę tam odrazu. to jest razem 160 zł co miesięcznie daje 3000-4000 zł jak na polskie warunki to bardzo dobrze zarobki i za to naprawdę idzie przyzwoicie żyć.

Gość gość
Za 20 zl na godzine to ja moge conajwyzej nasrac takiemu przedsiebiorcy na morde. I wode spuscic.

Gość gość
polskie opiekunki maja 30 eu dniowki ! 24h idzcie i myjcie de dupska nieczym sie nie roznicie od tego goffna co ten szwab wysrywa !

Gość gość
Ja zamierzam wyjechać bo muszę uskladac na emeryturę, przecież za co bde żyć, za 500 zł? Wole mys dupska ludziom którzy maja jakies wartości wyższe niż zebrać w mopsie ja starość w swoim kraju

Gość gość
Mam nadzieje ze tych zasranych dup będzie coraz więcej, bo czarno widzę przyszłość w moim kraju.

Gość gość
pracowalam w jednej firmie w biuerze, ktora wysylala polki za granice jakas kobieta myla dupe bylemu naziscie, ktory mial portret hitlera na scianie i krzyczal do niej: polnische Schweine historia dziwnie sie toczy i tez sobie kiedys o tym myslalam

Gość gość
no a tak ładnie mówią. rozumię pracować za granicą ale pracować przy opiece tych którzy palili w piecach w oświecimiu to coś nie tak.

Gość gość
Moge nawet jezykiem te farfocle wygrzebywac takiemu ssmanowi z rowa byle tylko nie dac zarobic tej sk****alej polskiej holocie zwanej przedsiebiorcami.

Gość gość
ale tytuł hahahahaha coś w nim prawdy jest

Gość gość
lepiej wycierac d**e za godziwe pieniadze i moc rodzine w pl utzrymac,niz dymac za grosze w Biedrze,albo innym Tesco a ja mieszkam w DE od 11 lat i nigdy d**y nie podcieralam,ale sprzatalam,pracowalam w sklepie,nianczylam dzieciaki,a teraz kelneruje i wiem za co to tyle

Gość gość
Nie każdy zna język żeby wyjechać, za granicą też kokosów nie ma jak musisz się za to co zarobisz sama utrzymać a jeśli masz skończone studia i nie skończysz studiów za granicą, albo nie uznają ci dyplomu bo nie wszystkie dyplomy są uznawane cofasz się w "rozwoju"

Gość gość
sama się

Gość gość
z pracy w sklepie i sprzątania oraz niańczenia dzieci rodzinę w Polsce utrzymywałaś??? w życiu nie uwierzę, z takich prac samemu tylko można się utrzymać