Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co mam robić? boje się, co jest powodem braku okresu?

Polecane posty

Gość gość

Witam. Kochalam się z chłopakiem w dni płodne, były to pierwsze dni płodne. Kochaliśmy się w zabezpieczeniu, gumka nie pękła ani nie ześlizgnęła się, mój partner wyszedł ze mnie przed wytryskiem. Tydzień po stosunku zaczełam świrować bo były to dni płodne i dla świętego spokoju zrobiłam test który wyszedl negatywny. Problem polega w tym że okres spóźnia mi się 7 dni, wczoraj zrobiłam kolejny test i też wyszedł negatywny. Dodam że strasznie się stresuje tą cała sytuacją i ciągle o tym myśle. Mam objawy jak przed okresem czyli pobolewa mnie brzuch, mam strasznie wzdęty, bolą mnie piersi i mam tzn suche dni. Co jest spowodowane brakiem okresu? Proszę o pomoc a nie śmianie się.

Gość gość
sama sobie opóźniasz okres tym zamartwianiem. a tak przy okazji to co macie za przyjemność z seksu skoro facet nawet nie może dojść bez stresu?

Gość gość
miałam płodne więc robiliśmy to tak bezpiecznie żeby ciąży nie było. A czy jest możliwe żebym była w ciąży czy to tylko stres?

Gość gość
zapewne to tylko przez stres. moje zdanie jest takie, że skoro ciąża przeraża Cię aż tak bardzo to za wcześnie wzięłaś się za seks. albo zastanów się nad inną formą antykoncepcji, bo się nerwowo wykończysz

Gość gość
tak samo jak wiele dolegliwosci tak i ciaze jestesmy sobie wstanie wmowic kiedy sie tego tak bardzo boimy. jesli Twoj facet nie doszedl w Tobie prawdopodobienstwo jest prawie żadne. Wyluzuj! i sprobuj zajac mysli czyms innym