Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nienawiść za poświęcenie

Polecane posty

Gość gość

Nie chcę dokładnie opisywac tej sytuacji. Po krótce bardzo poświęcałam się dla swojej przyjaciółki gdy miała problemy, swoje potrzeby praktycznie olewałam, a później to jej zaczęło się świetnie powodzić, zaczęła się przyjaźnić z innymi osobami,znalazła faceta, dostała się na wymarzone studia, a mi niezbyt dobrze się układa, nie mam zbyt wielu znajomych ani faceta, a ona jak widziała że chodze przybita nie zaprzątała sobie mną głowy, tylko zadowolona szła do innych znajomych. Wezbrała sie we mnie nienawiść do niej, może byłam trochę zazdrosna o to że jej się powodzi, ale gdyby ona okazywała mi więcej uwagi a nie leciała do innych to nie byłoby problemu, poza tym jestem na sibei okropnie wściekła za to że jej tak pomagałam i poświęcałam się dla niej, mam wrażenie że sama do tego doprowadziłam. Jak poradzić sobie z tą nienawiścią i poczuciem wykorzystania? Te emocje nie pozwalają cieszyć mi sie życiem, chciałabym zapomnieć o niej i całej tej sytuacji....ale jak?

Gość gość
Uwazam ze powinnas sobie odpuscic.Totalnie olac przyjaciolke.Zlosc nienawisc ,ktora kumulujesz w sobie obraca sie przeciwko Tobie samej,i szkodzi zdrowiu. Ja tez czuje sie wykorzystana moge powiedziec Ci tylko tak ze jak zlozecze na ta osoba zycze jej zle,to co jej zycze przydarza sie mnie.