Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego ona mi nie odpisuje? Czy to przez mój wygląd?

Polecane posty

Gość gość

Poznałem dziewczynę w necie. Bardzo dobrze się nam gadało, zaczęła mi się nawet zwierzać, że nie ma się do kogo przytulić itd... Aż wymieniliśmy się fotami. Pisaliśmy dalej, ale odniosłem wrażenie, że przybrała nieco chłodny ton, już nie puszczała emotek. Jednak potem, kiedy poszedłem, wysłała mi apytanie, czemu jej tak szybko zwiałem? Czyli, jakby zależało jej na rozmowie... Potem znowu gadaliśmy, ale przy okazji chlapnąłem, że mamy gościa uzależnionego od marihuany, itd (z braku tematu). Potem, jak ją zagadałem, odpowiadała mi tylko, że nie ma czasu i gada przez telefon. Z kimś jednak gadała na gg, bo co chwilę zmieniała status. Potem zniknęła na kilka dni. I kiedy się do niej odezwałem, wtedy celowo zmieniła status na niedostępny, dając mi do zrozumienia, że nie chce ze mną gadać... Nie wiem, czemu przestała się do mnie odzywać... Gdyby, to było przez mój wygląd, wtedy by od razu zerwała kontakt. A ona przepraszała, tłumaczyła się, że przygotowuje materiały do pracy, itd...

Gość gość
lepszy wróbel w garści niż gołąb na dachu

Gość gość
Jak wyglądasz?

Gość gość
185 wzrostu, brązowe włosy, jasna karnacja...

Gość gość
Może ma wyższy target.

Może się przestraszyła tego że zadajesz się z kolesiem który pali marihuane i pomyślała że też palisz .. Bo w tych czasach trudno znaleźć faceta bez żadnych uzależnień ;) .

Gość gość
marihuana to nic takiego. Paru moich znajomych/kolegów pali i normalnie funkcjonują...

Gość gość
To ja to k***a jest?!!! Kiedy facet jest grzeczny to źle... Kiedy podchodzi do życia na luzie, też...:o