Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziewczyna pyta ktora inna mi sie podoba

Polecane posty

Gość gość

i co ja biedny mam odpowiedziec? wczoraj moja <3 zaczela ot tak wymieniac swoje kolezanki i pytac, ktora mi sie podoba. oczywiscie, wymienila 2-3, ktore trafiaja w moj gust, ale nic nie powiedzialem. bo i po co? czemu w ogole maja sluzyc takie pytania?

Gość KingaStefankaFanka
Pytania ewidentnie mają służyć temu, żeby się pokłócić i żeby potem mieć Ci co wypominać przy kazdej okazji :D radzę odpowiadać wymijająco, a najlepiej wcale :D

Gość gość
temu żebyś zapewnił swoją że jest jedyna i żadna jej koleżanka nie wpadła ci w oko

Gość gość
moja odpowiedzia byl zmieszany usmiech ... bo mowienie ze jest dla mnie jedyna i najpiekniejsza wydalo mi sie zbyt banalne. ale nastepnym razem sie poprawie :)

Szczerze współczuję takiej dziewczyny :o tzn wiem, które z moich znajomych robią takie denne prowokacje i wiem jak to sie kończy :D po prostu nie ma dobrej odpowiedzi na to pytanie :p albo wyjdziesz na kłamcę albo na dziwkarza :p inna opcja nie istnieje :p

Gość gość
jeszcze mi powiedziala "wiem, ze wolalbys W., bo ma wieksze cycki, nie takie male jak ja". wtedy mnie zatkalo. ale juz przywyklem, ze po 2 piwach potrafi walnac jakas glupote.