Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jakie są szanse ze to ciąża?

Polecane posty

Gość gość

Witam mam pytanie.. Wiem że takich tematów jest tutaj pełno ale chciałabym wspomnieć o swoim przypadku. Od czasu współżycia minęło już troszkę czasu.. Tydzień po tym zbliżeniu dostałam okres i później nastąpił kolejny (tak myślę że to miesiączki) teraz od jakiegoś czasu mam dziwne uczucie w gardle i żołądku no tak jakby trochę mi niedobrze, od 2-3 dni jestem zmęczona (może to tryb życia, nie wiem) w między czasie zrobiłam chyba 6 testów-wszystkie negatywne.. Od kilku dni zauważyłam, jakbym miała Linea negra.. Już kupiłam kolejny test, wykonam go jutro.. Co myślicie? Z tego co obliczyłam to byłby to 11 tc.

Gość gość
sadze ze jesli zrobilas te 6 testow i wyszly negatywne to raczej nie ciaza , ja zrobilam jeden test zosbaczylam jedna kreske z 3 dni powtorzylam i wyszedl pozytywny ...

Gość gość
Moim zdaniem to nie ciąza. Skoro był okres i 6 testów negatywnych to jaka ciąża?

Gość gość
No właśnie też tak sądzę, czytałam już tyle razy o takich wyjatkach, że komuś nie wykrywa Ale kurczę żebym to była akurat ja? :) jednym Linea negra pokazuje się na początku ale najczęściej ogólnie w 2 połowie ciąży czyli po 20 tygodniu.. A to że mi niedobrze to się nie dziwię nawet, ostatnio tyle problemów i stresu, że nie zdziwiłabym się, gdyby to były jakieś wrzody :) ale czy komuś jeszcze pojawiła się minimalnie ale jednak ciemna linia od pępka?

Gość gość
Mi pojawila sie linia od pepka taaaaka malutka ale po 20 tyg ciazy

Gość gość
Dzięki dziewczyny, właśnie takie odpowiedzi mnie podnoszą na duchu, ale zawsze są jakieś szanse :) ehhh.. Chciałabym mieć dziecko, ale jeszcze nie teraz :)

Gość gość
idź na betę albo do gina.

Gość gość
Niezbyt dobry pomysł

Gość gość
Co jest niedobrym pomysłem?

Gość MelisQa
2 okresy i 6 negatywnych testow - gdzie Ty masz glowe? Jaka ciaza? Jaki 11 tydzien? To bylaby koncowka I trymestru, czyli koniec mdlosci, nie poczatek.

Gość gość
No ja wiem, nie musisz się denerwować :) one teraz się nie zaczęły, ale ja i tak sądzę ze to właśnie przez stres, ale wiesz linia od pępka mnie przestraszyła

Gość gość
hmmmm czytam kafę i stwierdzam że jest tyle bezmózgich kobiet

Gość gość
tylko raz w życiu robiłam test wtedy gdy kochałam się bez zabezpieczenia w dzień który poprzedzał wg wyliczeń dni płodne.... okres spóźniał mi się 5 dni.... nie wiem jak wy to robicie że musicie robić tysiąc testów

Gość gość
Wiem wiem kiedy zadaje to pytanie czuję się jak głupia blondynka ale często mam takie myśli i chce wiedzieć co inni o tum myślą :)