Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mój chłopak zarabia 3 razy więcej niż ja, jestem załamana

Polecane posty

Gość gość

oboje mamy wyższe wykształcenie, też kończyłam ścisłe studia a zarabiam aż tyle mniej niż on. Frustruje mnie to. Chciałabym ,żeby zarabiał tyle co ja albo ja tyle co on.

Gość gość
nie narzekaj. jestem po studiach, zarabiam 1800, mój mąż po podstawówce z przyuczeniem zawodu murarza zarabia 4000 plus fuchy, miesięcznie potrafi 7000 mieć. W*****a mnie to niesamowicie...

Gość gość
Czasami tak bywa. Ja zarabiam trzy razy niż mój facet, bo on ma tylko rentę i jakoś szczęśliwie żyjemy:-)

Też mam ten problem :o tzn pracuję na pół etatu, ale nawet gdybym pracowała na cały i tak jeszcze zarabiałby trzy albo i cztery razy tyle co ja :o idealnie byłoby gdybyśmy oboje zarabiali po około 5 tysięcy...tzn ja pewnie będę tyle zarabiać za jakiś czas, albo trochę więcej...ale mój mąż i tek będzie zarabiał o wiele więcej niż ja i nic na to nie poradzę :o :) w sumie już sie pogodziłam z tym że na luksusy w naszym życiu pracuje mąż :p

Gość gość
mój facet zarabia mniej niż ja i zawsze mi wypomina, że "mniej zarabiam to ci się wydaje, że możesz do mnie pyskować" albo "więcej zarabiasz to nie znaczy że ty jesteś facetem w tym związku"

a co skończyłaś i w jakim zawodzie pracujesz, a w jakim twój facet? gościu wyżej, patologia

Gość gość
dlatego też w łózku się bardzo staram by chciał ze mną być. bo bez jego pieniędzy bieda by była