Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to normalne?

Polecane posty

Gość gość

Na początku bardzo tesknilam za partnerem ale od pewnego czasu chyba przechidze kryzys zwiazany z rozwijaniem sie kolejnej fazy w zwyczaju i zauważyłam ze juz nie usycham tak z tęsknoty gdy wyjeżdża tylko myske o nim zajmuje sie czyms i czekam az wróci czy to normalne? Czy to tak właśnie wygląda?

Gość gość
po jakimś czasie człowiek obojętnieje po 10 czy 20 latach człowiek się cieszy gdy partner wyjeżdża na kilka dni i ma się święty spokój

Gość gość
I czy tez uwazacie ze czasem dobrze jest zajac sie czums poza partnerem a nie tylko nim i od siebie odsapnac ?

Gość gość
Gdzies wyczytałam ze po czasie długie przebywanie ze soba zaczyna meczyc i ze tez wiele kobiet podziela zdanie ze czasem warto od siebie odpiczac ze nawet na lepsze nam to wyjdzie jestem sama czy ktos tez podziela takie moje zdanie i czy to normalne?

Gość gość
po 10,20 latach?? Aleś mnie rozbawiła. Ja jestem w związku 2 lata i uwielbiam jak mój facet gdzies wyjezdza, mam wtedy święty spokój. Mieszkamy razem i szczerze mówiąc wolałabym więcej takich wyjazdow. Autorko, to zupełnie normalne. U mnie jest identyko już po 2 latach, czasami mam go serdecznie dosyć. Nie tęsknie za nim. Czasami zastanawiam się czy tak wygląda życie w małżeństwie i starsznie mnie to dołuje, bo jak w takim razie tak wytrzymać XX lat?

Gość gość
kto kocha ten nie zdradza

Gość gość
a co cię obchodzi zdanie innych ? ważne jest to czego potrzebujesz ty i twój partner.... i to jest normą w waszym związku jeśli oboje potrzbujecie chodzić razem do toalety to jest ok a jak jesteście tacy że wolicie wakacje spędzać osobno to też ok kwestia że oboje jesteście w tym zgodni i zgrani

Gość gość
"Czasami zastanawiam się czy tak wygląda życie w małżeństwie i starsznie mnie to dołuje, bo jak w takim razie tak wytrzymać XX lat? " pozwalać facetowi na wyjazdy na wakacje z kumplami i samej też wyjeżdżać z koleżankami

Gość gość
Ja po 13 latach razem bardzo tęsknię i odliczam godziny do Jego powrotu.