Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

__Kreska__

Przyszłe mamy luty marzec 2015

Polecane posty

Witam, postanowiłam założyć ten topic, bo widzę, że narobiło się już kilka "lutówek" i marcówek" i chyba zostały założone przez jakąś dziwną osobę.. Robiłam test wczoraj, no i 2 kreseczki ;) lekki szok, nie powiem, według jakiegoś mądrego kalkulatora mam termin na 24 lutego, więc w sumie równie dobrze może być marzec ;) Dopisujcie się dziewczyny, zapraszam do dyskusji ;)

Gość gość
Hej a mialas jeskies objawy ją się staram z mężem od 6 miesięcy wczoraj powinnam dostać okres ale od Niedzieli czuję ból brzucha oraz piersi a od dzisiaj babelkowanie w brzuchu tak samo jak na okres testu jeszcze nie robiłam bo boję się rozczarowania bo to mi wygląda bardziej że przyjdZie okres a nie ciąża:( Gratuluję dzidzia:)

Objawy miałam chyba wszystkie możliwe ;) co jest dość zabawne, bo i tak niczego się nie spodziewałam ... Ból i opuchnięcie piersi, ból brzucha jak na okres, zgaga, odbijanie się, drażliwość na zapachy, lekka biegunka... Nawet okrzyczałam męża, że się wyperfumował jak wieśniak, i biedny nie wiedział o co mi chodzi .. Pełen zestaw, aż się boję co dalej ;) Na piersiach wyszły mi widoczne żyłki, zazwyczaj przed okresem tak nie miałam.. 6 miesięcy to jeszcze nie długo :) Jeśli się boisz, to poczekaj z testem jeszcze kilka dni, ale a nóż się udało ;)

Gość gość
Bardzo bym chciała żeby się udało no ale z testem jeszcze poczekam

Gość __Kreska__
Podnoszę, nikogo nie ma na ten termin ? ;)

Gość gość
zapraszamy do nas "Lutówki 2015". po co zakladac mase takich samych tematow?

Gość gość
hej ja wczoraj zrobiłam test, wyszła blada krecha, w sumie cień cienia cienia...więc poszłam na betę...wynik 139 usmiech.gif czyli około 5 tydzień się zaczyna usmiech.gif do lekarza umówię się za jakieś 2 tyg żeby było widac serduszko usmiech.gif To bedzie mój 2 brzdąc usmiech.gif pierwszy 11 miesieczny właśnie sie wścieka w łóżeczku jezyk.gif pozdrawiam Nadzieja

Gość gość
Gratulacje przyszlym mamusiom:)ja rowno dwa lata temu juz wiedzialam o ciazy,rodzilam w marcu:) ale ten czas szybko leci.

Gość gość
Hej dziewczyny :) zrobilam test we wtorek no i 2 kreski w ogole sie nie spodziewalam zero objawow :) boje sie jak nie wiem to moje pierwsze dziecko na dodatek jestem za granica i miesiac temu zaczelam prace szef sie wkurzy pewnie... Mam mieszane uczucia na razie.Jak sie czujecie?

Gość gość
Hej dziewczyny, ja nie mam okresu już tydzień, objawy też mam powiększone piersi nadęty brzuch co chwilę sikam. Robiłam test kilka dni przed okresem ale wyszedł negatywny, więc spokojnie czekałam na @ ale nie przyszła. Według kalendarza mądrego  to koniec 5 tygodnia i termin na 15 marca, i właśnie zastanawiam się czy zapisać się na poniedziałek do lekarza, a dzisiaj na pewno zrobię test dla pewności.

Gość gość
gratuluje przyszłym mamusia ja jestem marcówką ale 2012 roku :P mogę odpowiadać wam na jakieś pytania dotyczące opieki pielęgnacji dzidzi jeśli chcecie pozdrawiam

Gość gość
ja mam córkę z kwietnia 2009 a miała być z marca teraz to już moje drugie dziecko, ale obawy teraz mam większe niż za pierwszym razem

Gość lucy36
hej kobitki, ja dzisiaj testowałam i jestem w szoku totalnym bo wyszły mi 2 krechy!!! to już nasza druga dzidzia i jesteśmy bardzo szczęśliwi :) z jakich województw jesteście?

hej:) ja wczoraj dowiedzialam sie ze termin na 13 lutego! :) w ciągu 3 tygodni zmienilo sie aż o 5 dni , takze to wielka karuzela:)

Gość gość
witam przyszłe mamuśki :)test zrobiłam w dniu oczekiwanej @24.06-wyszly 2 kreski lecz druga byla mniej widoczna za dwa dni powtórzyłam juz bylo lepiej:)lecz mam problem zanim dowiedzialam sie o ciąży bylam u ginekologa stwierdził ostre zapalenie pęcherza i przepisał antybiotyki i gynalgin(na grzyba)dodam jeszcze że lekarzowi mówiłam o spuznionej miesiączce i wyczuł twardawy brzusio- teraz martwię sie o dzidzie może któraś może napisać mi czy może to zaszkodzic dzidzi-dodam ze z mężem staralismy sie trzy lata a teraz tylko stres ....

Gość gość
leki które biorę to Dilac75 Duo,fluconazole,clotrimazolumGSK,Cipronex500 gynalgin,później mam brać furaginum.Proszę o DPOWIEDŻ jest to dla mnie niezwykle ważne dodam jeszcze że mieszkam za granicą a tu mogę isć do położnej w 10 tyg.ciąży i sie bardzo martwię:(