Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

To chyba zły znak. Mój kochany chłopak jak jest bardzo zły to zaciska pięści

Polecane posty

Gość gość

Pochodzi niestety z patologicznej rodziny. W domu nie zaznał niczego prócz bicia, upokarzania i wyszydzania. Jest bardzo dzielny. Wydawałoby się, że porzucił chorą przeszłość. Studiuje wymagający kierunek i zarabia na swoje utrzymanie. Jednak zdarzy nam się pokłócić. W sytuacji konfliktowej widzę, że on ma odruch że zaciska pięści. KIedyś jak wychodził z pokoju to uderzył chyba w ścianę. Wiem, że złośc ale to chyba niedobry znak. Może jakaś terapia?

Gość gość
Nie radzi sobie

Gość gość
To prostackie też.....

Gość gość
niedługo zamiast walić w ścianę zacznie walić w twoją twarz

Gość gość
Prostak

Gość gość
Ludzie którzy piszą tutaj komentarze są strasznie prymitywni. Dziewczyna jest w związku z chłopakiem , domyślam się , że się kochają , i co , może ma go zostawić tylko dlatego że miał ciężko przeszłość , i na jego psychice nadal odbija się to wszystko ? Zastanówcie się ludzie , drugi człowiek to nie śmieć ani maszyna którą można wyrzucić jak tylko zacznie szwankować. Nie ma ludzi ani związków idealnych. Nie słuchaj jakiś głupot , a komentarze że niedługo zacznie bić ciebie są najbardziej żałosne. Widze że grono psychologów się nagle tutaj zleciało.... Do tej pory Cię nie uderzył , a to że jest z takiej rodziny nie świadczy o tym , że kiedykolwiek to zrobi. Jednakże wiele z nas przeżywa w życiu jakieś traumy , co nie jest nasza winą więc nie można nas winić, i myślę że po to są Ci wszyscy specjaliści , poradnie itd. Myślę że dobrze byłoby gdyby się zapisał na coś takiego , albo obydwoje moglibyście. Ale nic na siłę , na razie rozmawiaj z nim dużo , ja potrzebowałam wyrzucić z siebie wszystko w rozmowie z kimś bliskim , to bardzo potrzebne , chociaż zrobiłam to nie przed mężem. Wspieraj go , a on niech wspiera Ciebie.