Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuzZuzanna

Chce uśpić psa, bo dostałam w prezencie

Polecane posty

Gość zuzZuzanna

pięknego rasowego kocura a na dwa zwierzaki nie ma miejsca w domu. Zresztą pies juz jest dość stary i więcej niż 3-4 lata nie pożyje, to po co mu przedłużać starość. Jak myślicie ile to będzie kosztowało?

Gość gość
oby ktos ciebie uspal szmato

Gość gość
spłoń dzi...ko, jak można to robić swojemu zwierzakowi

Gość gość
Mam nadzieje,ze to głupi żart bo inaczej stwierdzam jest jestes koszmarna osoba bez serca zupełnie.Jesli bierze sie zwierzaka to do końca jego dni,trzeba o niego dbać i kochać,nie wiesz ile twój pies bedzie żył a nawet jesli krótko to nie można mu tego odbierać.Jesli znudzi ci sie kocur to tez go uspisz i zamienisz na inne zwierzątko?Fajnie jest mieć nowe zwierzątko ,młode ,rasowe prawda?ale tak to juz jest,ze każdy żywy organizm sie starzeje i nie można go wyrzucać czy pozbawiać życia.Moim zdaniem kocurki trzeba znaleźć nowy dom.Starych domowników nigdy ,przenigdy sie nie traktuje w ten sposób,przecież on jest częścią waszej rodziny a właściwie powinien byc.To jest wlasnie typowo polskie nieodpowiedzialne zachowanie,uśpić,porzucić w lesie...Koszmar.

Gość gość
z dbaniem sie jeszcze zgodze ale z kochaniem na przymus nikt mi nie bedzie wtykal milosci do zwierza ktorego np. nie lubie :) poza tym nikt nie uspi ci psa ktory jest zdrowy a dwa wiem ze to prowo zeby te glupie pipy co tu skrzecza mogly sie powkuuriwac :D bo sa zwyczajnie glupie

Gość gość
Starość tez jest życiem,pies moze byc szczęśliwy i czuć sie kochany.Krzywdzisz go bardzo,to powinno być karalne.Właściwie po co wszystkie starsze zwierzęta maja żyć,po co starsi ludzie maja żyć ,uspijmy ich wszystkich,sa starsi i juz sie nie liczą,ich zycie nie ma sensu.Jak można nie czuć żadnej więzi z psem,którego masz od lat.Moim zdaniem w ogole nie powinnaś mieć żadnego zwierzaka bo jestes nieodpowiedzialna.

Gość gość
szkoda kasy,do wora 2 cegły i do wody bydlaka

Gość zuzZuzanna
Nie będę kładła do wody bo to duży pies i silny a nie mam nikogo do pomocy. Zresztą chcę to zrobić po ludzku i chumanitarnie a nie byle jak.

Gość gość
Humanitarnie dziecko,nigdy humanitarnie nie jest odbierać zycie stworzeniu tylko dlatego ze jest starsze.Moim zdaniem niezle sie bawisz tak prowokując innych ale to jest chore co robisz,ze cie to śmieszy.

Gość zuzZuzanna
g***o tam prowokuję, piszę serio

Gość nocne koszmary
Mam nadzieję, że karma wróci będziesz zdychać w wielkich boleściach. Twoje życie wcale nie jest więcej warte niż życie tego psiaka, napiszę więcej - przez to co robisz jest mniej warte. I los ci się odwdzięczy, nieśmiertelna nie jesteś pamiętaj. Skończysz w piachu i pewnie nikt nie zapłaczę zważając na fakt jak koszmarną jesteś osobą...

Gość gość
ktos taki jak ty wogole nie powinien miec w domu zwierzat traktowanie zwierzat odzwierciedla traktowanie ludzi.Zapewne starsza babcie tez bys wyslala na tamten swiat bo zajmuje pokoj ktory bylby dla dzieci, niech stara ropucha nie utrudnia zycia mlodziezy, i tak jej bedzie lepiej po drugiej stronie

Gość gość
spioch.gif

Gość zuzZuzanna
za starymi ludźmi też nie przepadam

Gość gość
No to niestety albo zejdziesz po 30 albo bedziesz sie musiala meczyc z wlasna osoba i rozne nastolatki dopiero ci dadza popalic