Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zapraszam mlode mamy miedzy 18 a 25 rokiem zycia

Polecane posty

Gość gość

Na Kafeterii jest wiele watkow z takim tytulem, ja postanowilam zalozyc ten zeby kazda mloda mama opisala tu swoja historie i zebysmy mogly wspierac sie nawzajem ;). Oto moja historia: W wieku 20 lat poznalam Michala, taka wielka milosc praktycznie od samego poczatku. Po 8 miesiacach bycia razem okazalo sie, ze jestem w ciazy, taka pol wpadka, poniewaz rozmawialismy o dzieciach, ale chcielismy zaczac staranie dopiero po slubie. Tak wiec po 1,5 roku bycia razem, ja w wieku 21,5 lat on 26,5 zostalismy rodzicami slicznego Kacpeka. Studiowalam do konca ciazy, pozniej wzielam roczna dziekanke, moglam sobie pozwolic na nie pracowani, poniewaz M. Calkiem niezle zarabia. Gdy Kacper mial8 miesiecy wzielismy slub, ja studia skonczylam, wieku 24 lat urodzilam drugie dziecko i poszlam do pracy. Dzisiaj mam 33 lata i trojke wspanialych dzieci (12l, 9l i 5l) cudownego meza, dobra prace i jestem szczesliwa. Byly tez trudne chwile, chwile kiedy mialam ochote rzucic to wszystko w cholere, ale przetrwalam

Gość gość
Fajna historia. :) Tak tylko chciałam skomentować, bo ja do tego tematu nie pasuję. Mam tyle lat co Ty, a wciąż uważam że jestem za młoda na dzieci. :D

Gość gość
Gosciu wlasnie slyszalam, ze tak jest :D, ze im pozniej tym trudniej sie zdecydowac. Ja tez juz teraz nie chcialabym zaczynac od pieluch itd. Mysle, ze jak czlowiek mlody (nie ze ja jestem stara) to inaczej podchodzi do wszystkiego, bardziej lekko myslnie, pod wplywem impulsu i bardziej wierzy w siebie. Ja juz dzici miec nie chce i gdybym nie byla juz matka nie wiem czy bym sie teraz zdecydowala, za wygodna sie zrobilam :D

Gość gość
Kiedyś słyszałam że na dzieci nigdy nie jest odpowiednia pora. I bez wpadki trudno się zdecydować. A jak wyglądasz i czujesz się po 3 ciążach?

Gość gość
Calkiem niezle, bo zawsze bylam w dobrej formie. Cwiczylam i przed i po ciazach, wiec moim zdaniem niezle, ja czuje sie dobrze w swoim ciele. Moim zdanie najwieksza w tym zasluga meza, jestesmy razem 13 lat a on nigdy nie dal mi odczuc uplywu tego czasu, po prostu dodaje mi pewnosci siebie i traktuje mnie jakbym byla jedyna n swiecie. Zapewne gdyby nie on, moja historia zycia wygladala by zupelnie inaczej ;)