Gość onlyona Napisano Czerwiec 18, 2014 Mieszkam w Uk jestem w 38 tyg ciazy i byam wczoraj u poloznej dziecko jesrt juz w kanale i teraz tyko czekac :) jednak martwi mnie co innego...polozna badala moj mocz i powiedziala , ze mam bialko w moczu ...zadawala i pytania czy odczuwam bole glowy czy mam zaburzenia wzroku i czy wymiotuje ...bole glowy mam codziennie czasem straszne ze az mi slabo , zaburzenia wzroku nie mam i wymiotow tez lecz nie mam apetytu i jest mi okropnie nie dobrze powiedzialam jej o tym zmierzyla mi cisnienie i powiedziala ze wszystko wporzadku , i ze jak bym miala reszte objawow mam zadzwonic do szpitala i dalej mnie pokieruja co robic. Jednak bardzo mnie martwi to , ze mam bialko w moczu bo czytalam o zatruciu ciazowym gdy balko jest w moczu i ze to moze byc grozne dla dziecka zarowno jak i dla mnie....niby mam bole glowy itd ale sama niewiem co robic...martwie sie :( dziewczyny doradzcie co byscie zrobily na moim miejscu ? myslalam zeby zadzwonic do szpitala i sciemnic ze mam wymioty i zaburzenia wzoku zeby mnie wzieli i zebym byla pod kontrola ...co wy byscie zobily nie spalam pol nocy martwie sie starsznie o malenstwo i siebie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach