Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość onlyona

bialko w moczu

Polecane posty

Gość onlyona

Mieszkam w Uk jestem w 38 tyg ciazy i byam wczoraj u poloznej dziecko jesrt juz w kanale i teraz tyko czekac :) jednak martwi mnie co innego...polozna badala moj mocz i powiedziala , ze mam bialko w moczu ...zadawala i pytania czy odczuwam bole glowy czy mam zaburzenia wzroku i czy wymiotuje ...bole glowy mam codziennie czasem straszne ze az mi slabo , zaburzenia wzroku nie mam i wymiotow tez lecz nie mam apetytu i jest mi okropnie nie dobrze powiedzialam jej o tym zmierzyla mi cisnienie i powiedziala ze wszystko wporzadku , i ze jak bym miala reszte objawow mam zadzwonic do szpitala i dalej mnie pokieruja co robic. Jednak bardzo mnie martwi to , ze mam bialko w moczu bo czytalam o zatruciu ciazowym gdy balko jest w moczu i ze to moze byc grozne dla dziecka zarowno jak i dla mnie....niby mam bole glowy itd ale sama niewiem co robic...martwie sie :( dziewczyny doradzcie co byscie zrobily na moim miejscu ? myslalam zeby zadzwonic do szpitala i sciemnic ze mam wymioty i zaburzenia wzoku zeby mnie wzieli i zebym byla pod kontrola ...co wy byscie zobily nie spalam pol nocy martwie sie starsznie o malenstwo i siebie...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować