Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kolejna śmierć dziecka w lonie matki w RYBNIKU...

Polecane posty

Gość gość

Ile razy jeszcze wydarzy sie taka tragedia? Ja jestem w 38 tc po prostu boje sie jechac na porodowke,to jest jakas masakra:(:(:(:(

Gość gość
Oglądałam to przed chwilą , nie wiem w którym tyg ciązy była ta kobieta , ale ją potraktowali tak jak mnie Kopernik w Krakowie

Gość gość
To jest jakiś zart,ciekawe ile jeszcze dzieciaków musi umrzeć zeby tym wszystkim pseudo lekarzom dobrali sie do dupy...strach rodzic w PL

Gość gość1234
Weźcie się zastanówcie ... Dziewczyna od początku ciąży nie chciała tego dziecka piła paliła.. Dziecko wykończyła z martwym dzieckiem przyjechała do szpitala i winę na szpital próbuje zwalić. Może chodzi tu o o kase? Na odszkodowanie liczy.. Wybaczcie, ale znam ta rodzinę i wiem jaka to patologia.

Gość gość
Wiadomo w ogóle jaka była przyczyna śmierci tego dziecka? Bo chyba tylko wiadomo, że wszystko było książkowo, potem pojechała do szpitala z jakiego powodu dokładnie? Nie czuła ruchów?

Gość gość1234
Jeżeli książkowa matka pije i pali w zagrożonej ciąży to można tak powiedzieć. Pojechała do swojej lekarki dlatego że nie czuła ruchów, lekarka nie umiała wyczuć tętna płodu.. I zamiast od razu zadzwonić po karetkę to odesłała ją do domu ze skierowaniem.Najprawdopodobniej dziecko nie żyło już wtedy... zauważcie jak pani Patrycja sprawnie zmienia swoje zdanie" dziecko żyło " dziecko nie żyło" "nie było tętna" no to na co ona liczyła jadąc autobusem zamiast karetką do szpitala, że wskrzeszą jej to dziecko?