Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rajstopy w upalne dni??

Polecane posty

Gość gość

dziewczyny nosicie rajstopy w upalne dni??nie jest wam goraco...ja wiem ze to seksowne ale musicie chyba przezywac koszmar nosząc je w upal...chociaz jestem ciekaw jaki wtedy zapach maja takie rajstopy..to chyba mój fetysz...

Gość Ogiwara
zapach przepoconych rajtuzek nie należy z pewnością do najlepszych zapachów ale zależy kto co lubi:P

Gość gość
no jasne zależy co kto lubi...jestes kobieta czy mezczyzna?tak jakos zalozylem taki temat ale cos,nie podszedl chyba hehe

Gość gość
W takim gorącu w rajstopach cipka jest ugotowana

Gość gość
no to domyślam sie no to jaki jest sens zakladac hehe w taki upal

Gość gość
Wszyscy mezczyzni, ktorych znalam uwazaja rajstopy za totalnie nie seksowne i nie ma nic gorszego niż szew na palcach wystający z letnich butów. Więc proponuje je jednak zdjąć w upały. Jak nie mozecie pokazac golych nog to zawsze sa tez ponczochy - bardziej seksowne i wam się w nich tyłek nie będzie pocił. Jeszcze są rajstopy w sprayu. Generalnie nie widzę nic gorszego niż ciało wciśnietę w rajstopy w 30 stopniowym upale. Fujka!

Gość johnzotwocka
to jakich TY mężczyzn poznałaś, że rajstopy dla nich są aseksualne??? Rolników jakichś? Wystające wzmocnienia z sandałów to obciach, ale są rastopy bez wzmocnień, są cieniutkie do butów z odkrytymi palcami bezpalcowe rajstopy... noga i stopa owiana lekką mgiełką DOBREJ JAKOŚCI rajstop to jest to... Nie bez powodu w instytucjach gdzie kobieta ma być ubrana elegancko niedopuszczalne są czółenka, spódniczka i gołe nogi!

Gość gość
hmm no widzę ze pomyslowa kolezanka sie trafila..a ja nie uwazam żeby rajstopy byly nie seksowne..wrecz przeciwnie?mam rozumiec ze stawiasz na odkryte nóżki?

Gość gość
jesli o mnie chodzi to uwarzam,że noszenie rajstop jest w porządku, ale np w upalne dni preferuje takie rozwiązanie - http://www.levante.pl/romantic-50-p-82.html bo pończochy samonośne są wtedy są mnie wygodniejsze

Gość gość
dla mnie* miało być, klawiatura psoci ;)