Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

8, 9 tc uplawy lekko żółte

Polecane posty

Gość gość

czy w 8, 9 tyg. ciąży takie lekko żółte upławy, nie mające jakiegoś specyficznego zapachu to mogą być normalne, czy lepiej jednak skonsultować to z ginekologiem. Wczesniej nigdy tak nie miałam.

Gość gość
Wydaje mi się ze to nic groznego, ale najlepiej spytac lekarza.

Gość gość
Tez czasem takie miałam. Wszystko jest ze mna ok. Teraz 15 tydzien. Jesli sie niepokoisz to zapytaj lekarza,nie zaszkodzi. Pozdrawiam

Gość gość
to nie powinno być nic groźnego ale wiesz, że zawsze warto takie sprawy konsultować z ginekologiem. Ja w ciąży brałam provag, probiotyk dbający o prawidłowe funkcjonowanie układu moczowo - płciowego, tak mi lekarz zalecił. Jest to bezpieczne dla dziecka i weź może wykup sobie opak. i zacznij brać, może po tym problem zniknie.

Gość mammusikLi
W ciąży konsultowałam wszystkie dolegliwości dróg rodnych, bo bałam się o maluszka. Dlatego jeśli możesz to idź się do ginekologa. Zadbaj również o profilaktykę i stosuj do codziennej higieny intymnej płyn lacibios femina pregna o pH 3,5. Jest specjalnie opracowany dla kobiet w ciąży, bezpieczny dla kobiety i maleństwa. Nie uczula, jest hypoalergiczny bez SLS, SLES, parabenów i męczących w ciąży zapachów. Łagodzi podrażnienia i mikrourazy i przede wszystkim dzięki zawartości kwasu mlekowego i chlorheksydyny chroni przed rozwojem infekcji intymnych.

Gość gość
jestem w 11 tyg. i mam takie od początku. będzie dobrze :)