Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co o tym myslicie

Polecane posty

Gość gość

przez 3 lata utrzymywalam kontakt z chlopakiem to byla znajomosc na odleglosc. bylam u niego on kilka razy u mnie byl moim pierwszym. ta znajomosc a to rozluzniala sie a to zblizalismy sie do siebie ciagle mieliscmy kontakt telefoniczny. były czułe słówka ale żadnych obietnic. teraz kontakt znowu bardzo sie rozluznil niestety ja przez ten czas zakochalam sie w nim, ae on nie bral pod uwage czegos powaznego. z tego co wiem nie ma kobiety i przez te 3 lata chyba tez nie mial z reszta to nie jest jakas typowa swinia . nie wiem co o tym myslec. ja bardzo chce o nim zapomniec ale mimo to zastanawiam sie czy kiedys bedzie chcia powrocic do tej znajomosci i ja odnowic co o tym myslicie

Gość gość
Mysle ze nie piwinnas wiazac sie ze swinia nawet jezeli nie jest typowa

Gość gość
moze ktos jeszcze sie wypowie

Gość gość
moze wroci moze nie wroci

Gość gość
up up up dlaczego nikt nie chce sie wypowiedziec w temacie

Gość Gość007
Ja myślę że jemu jest tak wygodnie. Od czasu do czasu seks bez zobowiązań z kimś z kim jest mu wygodnie ;nie musi się starać, nie musi zabiegać i Ty się na taki układ zgodziłaś. Nikt nie wie czy będziesz chciała powrócić i odnowić tę znajomość. Sama musisz emocjonalnie dojrzeć do tej decyzji. Zastanów się czy Ty naprawdę się zakochałaś czy kontunuujesz tę znajomość tych samch powodów co on (wygoda, znacie się, nie trzeba się starać itd). Ewentualnie postawić na szczerość i powiedzieć mu co czujesz i czy coś z tego wyjdzie. Być może to pomoże Ci podjąć słuszną decyzję. Powodzenia :-)

Gość gość
jestesmy jeszcze młodzi ja rozumiem ze ciezko jest podjac taka decyzje ze wzgledu na odleglosc i na to ze nie mamy jasno polozonej sytuacji z praca i w ogole... chcialam przeprowadzic powazna rozmowe i skonczylo sie na tym ze nie jestemu mu obojetna i ze bardzo mnie lubi... po prostu zastanawiam sie czy jesli kiedys sie odezwie to czy pakowac sie w to . czy taka znajomosc z gory jest spisana na straty..bo nie wyszlo za pierwszym razem