Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pożyczka na niski procent

Polecane posty

Gość gość
najbardziej opłaca się brać pożyczki od osób prywatnych tzw pożyczki społecznościowe szybkigrosz.pl takiech udziela

Gość gość
ja u nich składałam wniosek i już po tygodniu był inwestor wszystko poszło sprawnie

Gość gość
najtaniej jest znaleźć prywatnego inwestora szybkigrosz.pl pośredniczy w udzielaniu takich pożyczek wystarczy złożyć wniosek na ich stronie

Gość gość
też mogę polecić szybkigrosz.pl brałam niż dwie pożyczki za ich pośrednictwem każda od innego inwestora

Gość gość
podobnie jak powyżej na szybkigrosz jest niski procent polecam

Gość gość
ja też znalazłam inwestora na szybkigrosz.pl dostałam 8 tyś pożyczki oprocentowanie to 30% w sumie taniej niż w innych chwilówkach rozmowa tel 20 zł

Gość gość
z tego co wyczytałam na stronie szybkigrosz.pl to każda pożyczka moze mieć tak inne oprocentowanie zależy od tego jaki inwestor się znajdzie

Gość gość
Ja brałam pożyczkę w Profi Credit. Nie było dużego oprocentowania. Dałam radę spłacić w 8 miesięcy. Obsługa bardzo miła!

Gość gość
Niski procent ma Profi Credit. Polecam tę firmę, mi się udało dostać na dowód bez żadnych komplikacji.

Gość Lukrecja91
Też polecam Profi Credit, bo to bardzo dobra firma pożyczkowa. Ogólnie mają uczciwe warunki spłacania ,dlatego pożyczam tylko od nich. Nigdy się jeszcze na nich nie zawiodłem.

Gość Gąbka15
Profi rzeczywiście jest godne polecenia. Jednak ja biorę udział w ich programie partnerskim bo wolę zarabiać niż pożyczać. Mają wysoką prowizję za każdą sprzedaną pożyczkę. Także polecam