Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Część porządnych mężczyzn zawsze będzie sama

Polecane posty

Gość gość

za mało jest porządnych kobiet

Gość gość
Tia? Chyba masz na myśli "za mało jest porządnych kobiet o urodzie modelek, zarobkach pow. średniej krajowej, zainteresowanych co najmniej 10 lat starszymi, biednymi, zaniedbanymi facetami, tylko dlatego, że są >>porządni<<"

Gość gość
Ja jestem porządna i co z tego. Nikt mnie nie chce.

Gość gość
i znów frustratka psuje temat :/

Gość gość
Zdefiniuj pojęcie "porządny mężczyzna" a powiem ci w czym tkwi twój problem :D

Gość gość
jak zwykle kobiety wszystko komplikują nie dziwi mnie to. popieram autorkę

Gość gość
Jak ci kobiety życie komplikują to zostań pedziem ( tylko porządnym!) hahahaha

Gość gość
Nie frustratka, tylko wkurza mnie takie pierdolenie. Nie ma porządnych kobiet ble, ble ble... Wybierajcie porządne kobiety a nie puste szmaty to nie będzie problemu!

Gość gość
zależy co rozumieć przez pojęcie ''porządny''

Gość gość
zebrały się frustratki eh autorko poczekaj aż wejdą normalne osoby

Gość gość
gość dziś Nie frustratka, tylko wkurza mnie takie pie**olenie. Nie ma porządnych kobiet ble, ble ble... Wybierajcie porządne kobiety a nie puste szmaty to nie będzie problemu! >>>>Najpierw naucz się czytać ze zrozumieniem autorka nie pisze, że nie ma takich kobiet tylko, że jest ich mniej niż takich samych mężczyzn

Gość gość
koniotrzep miałczyński znowu wylazł spod spódnicy matki i miauczy :o psik psikucie :D

Gość gość
masz jakiś uraz z facetami, że wszędzie koniotrzepów widzisz radzę udać się do psychiatry. A autorkę tematu popieram.

Gość gość
KAZDY facet 'porzadny', ktory dlugo jest sam zaniedbuje sie, chamieje, staje sie zrzeda, narzekaczem, frustratem, leniem, biernym osobnikiem - kto by takie cos chcial:O:(

Gość gość
sam porzadny autor nie jest a czeka na porzadna, taaaaa chyba piekna, brzydkich kobiet a porzadnych nie brakuje!!! Tytlko jaki facet wybiera po charakterze ?? ZADEN! faceci patrza TYLKO na wyglad, a klamstwa mowia. Przyznaj sie klamco, ze szukasz pieknej ktora bedzie cie kochala i bedziesz mogl sie nia pochwalic, a sam na 100% paskuda jestes::O jakby zalezalo ci na porzadnej kobiecie to bys ja znalazl, ale ty szukasz pieknej, a nie porzadnej.

Gość gość
gość dziś KAZDY facet 'porzadny', ktory dlugo jest sam zaniedbuje sie, chamieje, staje sie zrzeda, narzekaczem, frustratem, leniem, biernym osobnikiem - kto by takie cos chcialpechowiec.gifsmutas.gif x marna próba usprawiedliwienia się

Gość ja wam to wytlumacze
Część porządnych mężczyzn zawsze będzie sama - tzn czesc brzydkich mezczyzn zawsze bedzie sama bo nie zejda do swojego poziomu brzydoty, wola czekac na piekna niz zwiazac sie z brzydka jak oni a dobra. Mowiaz, ze nie ma juz porzadnych czyli pieknych i kochajacych tych brzydali, nnooo sorry nie ma, one wola przystojnych na swoim poziomie:D Mowia, ze sa porzadni bo jak trafi im sie taka piekna kobieta to tak jakby trafili 6 w totka, czyli beda ja kochac, szanowac i ja nie zdradza, no bo po co skoro NIGDY juz sie nie trafi piekna skoro facet jest brzydalem. Dlatego ci brzydcy faceci mowia ze sa porzadni, ze sa dobrzy bo dlaczego mieliby np bic piekna kobieta skoro nigdy taka nie spojrzalaby na nich, a jeszcza moga por/uchac. Ot cala prawda ich "porzadnosci".

Gość gość
sfrustrowany brzydal jak nie moze znalezc ladnej kobiety mowi ze nie ma juz porzadnych kobiet:D

Gość gość
nie ma porządnych mężczyzn sami *****cze erotomani kłamcy kombinatorzy cwaniaki i głupki to pisałam ja ...:P

Gość gość
A na co komu brzydka kobieta? Żeby uprawiać seks tylko po pijaku?:D

Gość gość
Poza tym spośród kobiet z mojego otoczenia, te brzydkie są znaaacznie mniej porządne...:D

Gość STARY KAWALER CZESIEK
A ja tam jestem zwykłym śmieciem który nigdy nie wychodzi z domu nie mam kolegów koleżanek dziewczyny itp. mi to zawsze zabierali kanapki w szkole jestem leszczem gnębią mnie koledzy a ojciec zg****ił mnie z kolegami