Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

seks w związku a seks z prostytutką różnice i podobieństwa

Polecane posty

Gość gość
największa różnica jest taka,że prostytutka robi to tylko dla kasy,często brzydzi się klientów i w duchu nimi gardzi,nie czerpie z seksu przyjemności w związku kobieta robi to z miłości,dlatego,że ma ochote na tego konkretnego faceta,że jej się podoba,że go kocha,sprawia jej rozkosz ten seks z nim,w normalnym związku nie jakims patologicznym z materialistką oczywiście. Przerażające wypowiedzi facetów,ktorzy traktują kobiety jak towar..czy to prostytutki czy własne kobiety. Żeby wyliczać im,że trzeba kupić kwiaty...otóżnie nie trzeba. Jeśli to dla was ma być wielka łaska i nieprzyjemność a nie chęć sprawienia kobiecie przyjemności to po co to robic? tacy jak wy faktycznie nie nadają się do związku i nie zasługują na wartościową kobietę. Wiec chodźcie sobie na te d***** bo i tak nie szanujecie kobiet

Gość gość
jak ja kupuje komus prezent to po to by mu sprawić radość a nie interesownie,zeby cos od niego mieć albo dlatego,że tak wypada. nie wiem jak można nie dostrzegać tych prawdziwych roznic,tylko ostatnia wypowiedz normalna. A reszta to żenada..a dla mnie ma znaczenie czy facet chce czegoś ze mną bo mu to sprawia przyjemność i mnie pragnie,jakby to robil tylko dla kasy a brzydziłby się mną to byłoby koszmarne dla mnie

Gość gość
Ja napisałem z męskiego punktu widzenia, prosto i bez bajecznych ogródek. Nie wnikałem w romantyczne szczegóły i uniesienia, napisałem obiektywnie jak wygląda seks. Wybacz, ale dla facetów seks to podstawa intymności dlatego tak o niego zabiegają, a jak go nie mają - wariują.

Gość gość
no właśnie dla mnie też jest podstawą intymności dlatego nie wyobrażam sobie seksu z kimś obcym bez miłości