Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie tylko DO FACETÓW

Polecane posty

Gość gość

Chłopaki, co myslicie albo może czy coś czujecie w takich sytuacjach: 1. gdy np. idziecie ulicą za dziewczyną, której wiatr podwiewa krotką spódniczkę 2. np. w tramwaju widzicie jak dziewczynie podwinie się kiecka tak, że widać ciemniejszą część majteczkową rajstop 3. widzicie, że lasce leci oczko w rajstopie 4. stoicie np. na przystanku i widzicie jak dziewczyna krzyżuje mocno nogi. Czy wogóle na powyższe przypadki zwracacie uwagę i jakkolwiek reagujecie i jak?

Gość pati95
też jestem ciekawa co faceci na to

Gość gość
Obydwie jesteście ułomne? Co tu jest do myślenia, jakieś niedopchane chyba jesteście :D

Gość gość
Poza jedną kwestią nie zwracam uwagi na resztę, a mianowicie gdy podwieje dziewczynie spódnice/sukienkę, to sobie popatrze na ładne poślady zwłaszcza jak ma stringi :D Jakieś tam ciemniejsze strony rajstop czy oczka mnie nie interesują :)

Gość prawictwo pospolite 143
trudno odpowiedzieć na te pytania , bo wiekszosc to częste sytuacja .. Raczej nic nie mysle Oto co mysle 4. stoicie np. na przystanku i widzicie jak dziewczyna krzyżuje mocno nogi. Co z tego ? Nie ona pierwsza i nie ostatnia .. Nie zwracam na to uwagi 2. np. w tramwaju widzicie jak dziewczynie podwinie się kiecka tak, że widać ciemniejszą część majteczkową rajstop Myśle , Cholera miałem nadzieje, ze pod tą kiecką będą stringi , a nie ciemniejsza częśc rajstop , znowu zawód . 1. gdy np. idziecie ulicą za dziewczyną, której wiatr podwiewa krotką spódniczkę wtedy myśle ; ok , dzień zaczyna sie pozytywnie

Gość gość
jak krzyżuje nogi to pewnie chce się jej lać

Gość gość
czy nie ma tu zadnych chlopakow???

Gość gość
są tu jakieś chłopaki?

Gość sallens
1. jeśli ma rajstopy to napewno mi stanie jeśli nie to tylko fajny widok. 2.najbardziej podniecająca jak dla mnie sytuacja. dziewczyna przeważnie jest tego nieświadoma że jej wystaje ta część. poluje na takie widoki i cykam fotki. 3.wogóle mnie nie jara. zero 4.jeśli w rajstopach to fajny widok jeślu nie to nic specjalnego