Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Hermetysta

Lepiej być samemu, niż wiązać się z kimś, kto nam się nie podoba

Polecane posty

"Wygląd się nie liczy" to po mojemu pusty frazez, wymyślony przez ojców i matki, swatających swe dzieci ze starymi, a bogatymi dziadami/babsztylami... Ale każde nawet najbardziej puste hasło znajduje pożywkę w określonych środowiskach... Więc już wolałbym być sam, niż z kimś, kto mi się nie podoba, a na szczęście mam w perspektywie z kimś, kto mi się podoba... Lepsze to niż potem napinać się, przełamywać wstręt. To tak, jakbym miał do końca życia jeść zupę szczawiową, której nie cierpię...

Gość gość
sa tez osoby, do ktorych nie trzeba sie przelamywac, nie brzydza, po prostu ani ziebia ani grzeja :P moga nawet byc atrakcyjne, ale nie czuje sie tego czegos...

Gość gość
Więc musisz to zastrzec na samym początku z tą co ci się będzie podobała, dać jej wyraźnie do zrozumienia że jak za 2-3 lata zamieni się w lochę to z wami koniec i nie ma że boli :P

Nie zamieni się w lochę. Spokojna głowa. Obydwie mają dobre geny. A nawet, gdyby któraś z nich przytyła, to i tak są ładne z twarzy i dbają o siebie, więc...:)

Gość gość
jak już zabraknie ci tej perspektywy, to załóż worek na łeb i skocz do rzeki. bo kto by chciał hermetycznie myślącego bęcwała?

"jak już zabraknie ci tej perspektywy, to załóż worek na łeb i skocz do rzeki. bo kto by chciał hermetycznie myślącego bęcwała?" Już widzę, że zlatują się paszczury, sącząc swój jad :D O to też spokojna głowa. Nauczyłem się żyć samemu

Gość gość
zdrowy psychicznie i fizycznie człowiek nie zwiąże się z kimś, kto mu się nie podoba. Taka prawda