Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juusiek

palenie w ciąży

Polecane posty

Gość juusiek

Tydzien temu dowiedzialam sie ze jestem w ciazy. W poniedzialek mialam wizyte u poloznej, powiedzialam jej ze pale i czy wie moze czy istnieja jakies wspomagacze rzucenia palenia dla ciezarnych ale Pani nie potrafila mi odpowiedziec. Moze ktoras z Was miala taki problem? Sama mysl ze nosze dziecko nie pomaga mi. Nie potrafie tak nagle pozbyc sie nalogu. Rowniez mam pytanie, jak sobie radzilyscie ze zmeczeniem w ciazy? Caly czas chce mi sie spac, tam gdzie siade tam zasypiam.

Gość gość
też jestem w ciazy, 9 tydzień. nie moge rzucic palenia. jestem zalamana. moze nie pale jak smok, ale 15 papierosow dziennie wypale :( strasznie mi sie chce palić :(((( ciągle...

Gość gość
jesteście obrzydliwe, ja rzuciłam od razu jak się dowiedziałam, że jestem w ciąży. Wasze 'nie mogę' może niesć za sobą wielkie konsekwencje w zdrowiu waszych dzieci. Mogą urodzić się niedotlenione, mogą mieć problemy z przyswajaniem wiedzy, urodzić się baaaardzo małe. I nie gadajcie mi jak moja znajoma która ni rzuciła palenia bo lekarz jej powiedział, że dziecko będzie tylko mniejsze nic poza tym, Tylko szkoda, że zmieniała tych lekarzy kilka razy w ciągu ciąży bo każdy po niej jechał. Zastanówcie się 100 razy. Skoro palenie nie jak smok to jest 15 papierosów to palenie jak smok to chyba ze 4 paczki na dzień co ?

Gość gość
15 papierosów dziennie według ciebie to jest mało? Mój Boże co za wariatka :(

Żeby odzwyczaić się palenia to e-papieros o niskiej zawartości nikotyny np 1,5 tyg a później zawartość 0mg

Gość gość
Ja dwa tyg. temu dowiedziałam się, że jestem w ciąży. I jak tylko ujrzałam na teście dwie kreski od razu rzuciłam palenie bez problemu. A wcale nie mało paliłam. Także naprawdę dziwię się Wam jak możecie palić będąc w ciąży. Szukasz jakiś wspomagaczy, żeby rzucić fajki na forum, a pod sercem masz konkretny argument by pozbyć się nałogu.