Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smerfetka 1990

Oto moje wyniki z technikum

Polecane posty

Zachowanie: dobre Religia: dobry J.polski - dopuszczający J.angielski - dopuszczający J.niemiecki - dopuszczający historia - dobry wos - dopuszczający wok - dopuszczający psychologia - dopuszczający po - dostateczny w-f - dostateczny matematyka - dopuszczający fizyka - dopuszczający chemia - dopuszczający geografia - dopuszczający tech. inform. - dostateczny tech. prac biurowych - dobry ekonomia - dopuszczający marketing - dostateczny przedsiębiorczość - dopuszczający rachunkowość - dopuszczający tech. gastr. - dopuszczający zasady żywienia - dopuszczający obsługa konsumenta - dopuszczający biologia - dopuszczający Wyniki matur: Język polski prawie świetnie - 44% Polski ustny - bardzo dobrze - 75% Matematyka - nie dało się 20% J.angielski - nie udało się 20% J.angielski ustny - 0 % w 2011 roku, w tym poprawiłam na 30% hura Wyniki egzaminu zawodowego - technik organizacji usług gastronomicznych Cz. pisemna - 25%, ekonomiczna 15% - nie zdałam Cz. praktyczna - 30%, nie zdałam Teraz przerywam naukę w szkolę policealnej technik rachunkowości.

Gość gość
I czym się chwalisz????? Słabo:(

Gość gość
J.angielski ustny - 0 % w 2011 roku x i nauczycielka Cie dopuscila do matury ? chyba najadla sie wstydu po Twoim wystepie :D:D

Gość ZDZiwne
Żałosne jakie matoły wychodza z tych szkół:(

Miałam 90% nieobecności w ciągu całego roku a do matury i egzaminów zawodowych wszystkich dopuszczali bo twierdzili że każdemu należy dać szansę. Ale i tak na 25 osób 3 zdały maturę a 8 egzamin zawodowy.

Gość gość
a na hooy wam ta matura i tak pracy nie bedziecie miec

Gość gość
Ja zdałam egzamin zawodowy na 6,maturę na 4 i 5... Nie chwalę się.. Smerfetka a lektury jakies czytałaś????

Czytałam Lalkę, Granicę, Zbrodnię i Karę i jeszcze jedną lekturę którą wzięłam sobie na maturę ustną.. ale nie pamiętam.

Gość gość
a myślałam że to ja miałam słabe oceny na świadectwie i z matury, ale widze że moje przy twoich to bardzo wysokie wyniki :D dzięki za dowartościowanie :)

Gość gość
Najważniejsze ze jestes zdrowa .

Gość gość
I ona będzie robić doktorat bo umie się na pamięć wyuczyć :D

Gość gość
i ona o studiach myśli hahahahahahhh

Żyjemy w takich czasach że studia nic nie mają do ocen. Poza tym co to złego że będę pedagogiem który w szkole średniej miał takie oceny.

Gość gość
:D:D

Gość gość
Zdawalam mature 20 lat temu.. Sory,ale poziom wykszt.dzisiejszej mlodziezy to dno...ja tam tez prymuska nie bylam ani kujonem,ale do matury czlowiek naprawde sie uczyl ,no i efekty byly : j.polski pisemny i ustny bardzo dobry,matma :pisemny dobry,ustny dostat. ,przedm.zawodowe-egz.ustny dobry,praca dypl. bardzo dobry....a teraz? Dno,reszta mulu.... :-(