Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smerfetka 1990

Oto moje wyniki z technikum

Polecane posty

Zachowanie: dobre Religia: dobry J.polski - dopuszczający J.angielski - dopuszczający J.niemiecki - dopuszczający historia - dobry wos - dopuszczający wok - dopuszczający psychologia - dopuszczający po - dostateczny w-f - dostateczny matematyka - dopuszczający fizyka - dopuszczający chemia - dopuszczający geografia - dopuszczający tech. inform. - dostateczny tech. prac biurowych - dobry ekonomia - dopuszczający marketing - dostateczny przedsiębiorczość - dopuszczający rachunkowość - dopuszczający tech. gastr. - dopuszczający zasady żywienia - dopuszczający obsługa konsumenta - dopuszczający biologia - dopuszczający Wyniki matur: Język polski prawie świetnie - 44% Polski ustny - bardzo dobrze - 75% Matematyka - nie dało się 20% J.angielski - nie udało się 20% J.angielski ustny - 0 % w 2011 roku, w tym poprawiłam na 30% hura Wyniki egzaminu zawodowego - technik organizacji usług gastronomicznych Cz. pisemna - 25%, ekonomiczna 15% - nie zdałam Cz. praktyczna - 30%, nie zdałam Teraz przerywam naukę w szkolę policealnej technik rachunkowości.

Gość dziewiędziesiąt dwa
Są już wyniki tegorocznej matury?!

Dopiero 27 i już nie mogę się doczekać. Rozwiążą się wszystkie moje problemy. Liczę na to że mi się uda i nie zostanę z niczym, że chociaż zaliczę angielski pisemny a w sierpniu matematykę i mogę startować na studia wyższe.

Gość dziewiędziesiąt dwa
Ja bym chciał teraz matematykę zdać, nic już nie pamiętam z tego czego uczyłem się przez pół roku, to jakie mam szansę żeby nauczyć się za 2 m-ce?!