Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Fifkaa

Piłka nożna ponad wszystko

Polecane posty

Cześć dziewczyny :) Może któraś z was boryka się z tym samym przypadkiem co ja i udzieliła by mi paru wskazówek na ten temat. Od ponad trzech lat jestem z facetem, który kocha piłkę nożną, że lubi to mało powiedziane. Wszystko musi być ustalane pod mecze (nie mówię tu o meczach w tv) chodzi gównie o treningi, które ma kilka razy w tyg, mecze w środy i soboty do tego dochodzą też i mecze w telewizji.. już nie mówię co się teraz dzieje mecz za meczem jak nie jest na treningu to przed telewizorem. Zaczyna mnie to irytować w pewnych momentach budujemy się nie ma na nic czasu bo jest mecz. W poprzednie wakacje pojechaliśmy nad morze co prawda na week bo ciężko z urlopem to zadzwoniono do niego, że ma wracać bo o godz. 17 w sobotę jest mecz. Koniec był krzyk pakujemy się wracamy albo zostań a ja po ciebie potem przyjadę jutro. Nie chcę by tak wyglądało moje życie i wiem wiem "widziały gały co brały" ale ja już nie wytrzymuję ogarniać wszystkiego sama i być z kimś, kto mówi, że stara stara a ja mam inne odczucie. Wiele razy wmawiałam sobie, że to faktycznie moja wina, że tego nie toleruje ale koleżanki się śmieją ze mnie czasem jak ja z nim wytrzymuję. Może, któraś w was wie jak mam do niego dotrzeć ? Z góry dziękuję za odpowiedzi :)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować