Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego nie bierzecie sobie porzadnych, niesmialych facetow z dobrej rodziny?

Polecane posty

Gość gość

tylko zamiast tego ruchacze, imprezowicze, pijaki, cwaniaki?

Gość gość
Nie chcemy frajerów

Gość dziewiędziesiąt dwa
Dlaczego Magda dała like na facebooku jakimś pok****eńcom a mnie nawet do znajomych nie dodało. Magdaleno R. głupia jesteś.

Gość gość
Hyhy, znowu zaszły tutaj faceciki, co to mają ból d**y, że jakaś laska ich nie chce = to jest oczywiście jej wina i to ona jest do d**y, nie oni. Mentalność tego małolata z Santa Barbara...

Gość gość
i przyszła też kobiecina która robi z płci żeńskiej święte krowy którym należy bić pokłony.

Gość gość
Nie robię z nikogo świętych krów. Tylko nauczcie się akceptować, że ludzie są bardzo różni i jeszcze wiele razy doświadczycie odrzucenia - ja też tego doświadczyłam - ale jakoś nie mam wiecznego bólu d**y i spiny o to i nie mam potrzeby zakładać milion wątków, jacy to faceci są beznadziejni i nie biorą sobie 'porządnych, nieśmiałych dziewczyn z dobrych rodzin' (choć akurat nieśmiała nie jestem). Seriously. Życie jest za krótkie, żeby trząść portkami nad takimi porażkami. Pomartwić się i przestać.

Gość gość
Bo ci pewni siebie do nas podbijają i wtedy wiemy że im się podobamy, a o nieśmiałych tego nie wiemy?

Gość gość
Ja wzielam sobie takiego i juz 12 lat sie mecze, zastanawian sie nad rozwodem , taki facet to koszmar, w lozku beznadzieja bo niesmialy , wszystko musze za niego zalatwiac bo on nieporadny i niesmialy na dodatek teraz stracil prace a nie jest w stanie znalezc sobie innej bo jest cichy niesmialy niezaradny, nie ma sily przebicia nie potrafi sie sprzedac , nie ma jaj zeby gdzies sie wkrecic , znajomych tez nie ma bo jest niesmialy a przez to malomowny i nudny

Gość gość
18:55 - jakbym o swoim czytała :O Jest taki niezaradny, trzeba nim kierować, taka ciamajda życiowa. Na dodatek jego matka ma coś z deklem, masakra. Przechodzi mi chęć na bycie dalej w tym związku, bo ja potrzebuję partnera, a nie chłopca za którego wiecznie trzeba decydować.