Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość rabarbar1983

Max Invest Group Sp zoo UWAGA na nich

Polecane posty

Gość rabarbar1983

Drodzy mieszkańcy oraz osoby dopiero zainteresowane kupnem własnego eM na osiedlu Strumykowa 35 w Warszawie. Piszę do Państwa gdyż zostałam oszukana przez Max Invest Group Sp zoo oraz jej prezesa Pana Tomasza Śmierzyńskiego. Kupując tu mieszkanie i wydając sporą kwotę na miejsce garażowe, byłam zapewniana przez Pana Tomasza, że będę mogła wjeżdżać do garażu mimo, że posiadam auto z lpg. Uwierzyłam w zapewnienia, ponieważ ostatnimi czasy sporo nowych osiedli posiada w garażach czujniki lpg. Dopiero kilka tygodni późnieju, już po podpisaniu aktu, moją uwagę przykuł znak zakazu wjazdu aut z instalacją lpg. Skontaktowałam się z Panem Tomaszem i na moje pytanie, po co w takim razie na wjeździe jest ten znak zakazujący wjazdu aut z lpg, dostałam bardzo pokrętną odpowiedź informującą, że mogę korzystać jeśli przed wjazdem przełączę na benzynę. Niestety, Pan Tomasz ponownie kłamał okazując się człowiekiem bezczelnym, bez honoru, celowo wprowadzającym klientów w błąd. Z garażu podziemnego nie mogą korzystać auta zasilane lpg, jeśli w garażu nie ma odpowiednich czujników. Tak stanowią przepisy prawa przeciw pożarowego i potwierdzi to Państwu każdy Strażak. Co gorsza, w przypadku kontroli inspektora p.poż. a takie się zdażają, właściciel auta łamiącego przepisy otrzyma wysoki mandat. Nasze garaże takich czujników nie mają, dlatego mandat jest tylko kwestią czasu. Z tego co mi się udało dowiedzieć to osób oszukanych tak jak ja jest więcej i właśnie dlatego postanowiłam wnieść pozew przeciwko Panu Tomaszowi Śmierzyńskiemu. Jeśli któryś z oszukanych mieszkanców jest chętny i gotowy dołączyć się do pozwu, bardzo proszę o kontakt. Mój email: rabarbar1983@gmail.com

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować