Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kolezanka wziela corke do siebie i jeszcze nie wrocily

Polecane posty

Gość gość

Mam znajomowa.nasze dzieci chodza razem do przedszkola. wiec czesto popoludniu zabiera moja core do siebie i dziewczyny sie razem bawia. umowilysmy sie na ok.21. ze da znac zebym wyszla po croke- bo ja podwizie do domu. dzwonilam ale nie odbiera. bylam w domu ale nikogo nie ma. martwie sie.

Gość gość
Ja bym pojechała do nich już jakies 30 minut temu

Gość gość
bylam u nich w domu.ale nie ma ich.

Gość gość
dzwon do jej meza moze on odbierze

Gość gość
moze sie minełyście?

Gość gość
tez bym się martwiła, bezmyslna baba, do gość - no napisała, ze była w domu, ale nikogo nie ma

Gość gość
nieodbiera czy obonent niedostepny, jak nie odbiera wyslij wiadomos ze jesli sie nie oedzwie w ciagu 5 min dzwonisz na policje bo martwisz sie o dziecko i koniec

Gość gość
wiem ze corce krzywda sie nie stanie. bo juz nieraz u niej byla. bylysmy umowione na telefon ok.21 zebym wyszla po corke na parking. ppoczekalam 30 minut. dzownie nie odbiera. wiec pojechalam pod dom ale nie ma nikogo. ale ze az tak dlugo.

Gość gość
Ja bym chyba obdzwoniła szpitale, może oni porwali ci dziecko?! :o o tej porze dziecko powinno spac, jeżeli ich nie ma to ja bym nie spodziwała się niczego dobrego- chyba że się minełyście ale przecież sa telefony. W ogóle tak pózny powrót przedszkolaka od znajomych jest dziwny.. mój 8l nie może wrócic później niż o 19...

Gość gość
kobieto jesli piszesz ze wiesz ze krzywda jej sie nie stanie to o co sie martwisz????ja nie pozwolilabym nawet do 21 to male dziecko sponia sie tyle czasu a ty piszesz ze wiesz ze krzywda jej sie nie stanie troche ogranicz zaufanie do ludzi zwlaszcza jesli oddajesz im pod opieke swoje dziecko

Gość gość
To że masz zaufanie do koleżanki nie oznacza że nie mogło się wydarzyć coś złego, dziecko może np. złamać reke skacząc z łóżka

Gość gość
Nie zakładajmy niczego złego, napisz jak juz bedzie w domu, bo mam nerwa razem z toba

Gość gość
bo juz nieraz byla corka u niej. zwykle ten czas spedzaja na dzialce. dziewczyny sie bawia. i zywkle wraca ok.19-20.

Gość gość
co masz zamiar robic czekac "spokojnie" dzwoniac do niej kolejne godziny...posłuchaj innych zadzwon do szpitali lub na policje

Gość gość
Prowo.

Gość gość
uffffff. odpisala ze za 15 minut bedzie.

Gość gość
to o ktorej ona chodzi spac i ile ma lat? skoro chodza do przedszkola to pewnie z 5 tak? moja corka ma 4.5 prawie i juz od dawna w tygodniu chodzi spac po 19 bo nast dnia wstaje o 7. Musi sie wyspac zeby miec sile na caly dzien - kto to dziecku pozwala tak dlugo siedziec

Gość gość
Kobieto jest 22.30 twojego kilkuletniego dziecka nie ma w domu a osoba która się nim opiekuje milczy- ty siedzisz na forum i pierdolisz głupoty o zaufaniu? Prowokacja jak nic.

Gość gość
szok to nie jest normalne mam nadzieje ze to prowo...jak nie kolezanke bym opierdolila z gory i nigdy juz jej dziecka pod opieke nie dala ale ty penie jej jeszcze podziekujesz

Gość gość
Opieprz głupia babę. Ale dobrze, że jest ok - pozdrawiam!

Gość gość
teraz widzicie jak odpowiedziali są dzisiejsi rodzice a do tego bezstresowe wychowanie i bedzie cudowne spoleczenstwo

Gość gość
super podrzucic dziecko komus i miec wszystko w dupie- ale matka z ciebie

Gość gość
Nastepnym razem niech wasze prawie dorosłe 5l niech umówia się na powrót o 4 nad ranem będzie ok

Gość gość
ma 5 lat. zwykle chodzi spac ok.21. a wstaje ok.7. dzis 1 raz tak pozno wraca. bo nieraz w tyg. jak popjdzie do ide po nia nie pozniej niz 19.30. dziwczyny bardzo sie lubia. wiec pozwalam na to by kolezanka zabierala ja do siebie. gdybym nie znala dobrze znajomej nigdy bym nie dala jej dziecka.

Gość gość
a ty czasem bierzesz jej dziecko?

Gość gość
ja nie biore corki kolezanki do siebie.

Gość gość
i ty i kolezanka jestescie tak samonieodpowiedzialne a twoj maz, czy partner co na to ze dziecko jeszcze nie ma

Gość gość
Lubić koleżanke można jednak osobie nieodpowiedzialnej dziecka się pod opieke nie daje, normalny człowiek nie odstawia 5 latki przed 23 :o nawet 15l w większości domów o tej nie wracają.

Gość gość
napisz ze to prowo moze wrocimi wiara w odpowiedzialnych rodzicow

Gość gość
A nie głupio ci ze obca kobieta zajmuje sie twoim dzieckiem? A co do powrotów tak późnych to dla mnie jakas nieodpowiedzialną matka jesteś. Zanim tego dzieciaka wykapiesz i położywszy spać bedzie po 23-ej. Moja córę siostra tez czasem zabiera na spacery jak ciepło itd ale wie ze nie pozniej niz 20 maja byc w domu.