Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

26 l jestem sama

Polecane posty

Gość gość

chcialabym miec chlopaka;)

Gość gość
ja mam 28 lat, zakonczone związki, jednym słowe rozczarowanie! jestem sama ale nie samotna mam przyjaciół, znajomych, rodzinę.

Gość gość
Ja mam 27 i przyzwyczaiłem się juz do tego że jestem sam

Gość gość
Czekają na ciebie piracie :) możesz sobie wybrać na podstawie wieku. W sumie wiek podobny, więc bierz fajniejsze liczby.

Gość piriririri
No to dziewczyny rozwijajcie, co robicie żeby kogoś mieć, jakie jesteście, jakich lubicie, czemu nie macie.

Gość gość
Mam na imię Robert Kowalczuk 26-letni pe/dał i też samotny. Gdzie ci faceci nadal mnie nikt nie dojechał w kakaowe oko.

Gość gość
1. chodze po miescie, chodze do pubow, do klubow, szukam w internecie zamieszczajac ogloszenia 2. jestem niesmiala, skromna, wrazliwa, uczuciowa, spokojna 3. lubie milych, zadbanych, grzecznych, wrazliwych, uczuciowych, szczerych, wesolych, w moim guscie 4. nie mam bo w realu nikt mnie nie zaczepia

Gość gość
chyba nigdy nie znajde odpowiedniego i bede cale zycie sama ;(

Gość gość
a skad jestes ?

Gość gość
bycie z chamem i oszustem odpada, bo cierpienie i znoszenie krzywd jest gorsze niz samotnosc:O

Gość gość
Ja mam gorzej mam 28 i jestem sama. Nie jestem nieśmiała. Po prostu zakończyłem niedawno związek, a wolnych facetów w podobnym wieku jak na lekarstwo.

Gość ponoć miły
A ja mam już ponad 30 i też cierpię na podobną przypadłość

Gość gość
Pirat daj maila. Pogadać nie grzech :)

Gość gość
A sie facetów namnozylo :)

Gość gość
Też jestem 26 lat sama. Już trochę smutno się robi.

Gość gość
A jaki ty masz kłopot kogoś poznać?

Gość Heniuś
"nie mam bo w realu nikt mnie nie zaczepia" - typowe śmieszne zrzędzenie paszteta, który opiera swoje życie na negatywnej samorealizacji. Jak to jest, że ja co chwila poznaje tyle osób (a mam prawie 40 lat) a wy, młodzi ludzie macie takie problemy? Dla mnie to proste, jesteście beznadziejni bo chcecie tacy być, to wasze życiowe credo, użalać się i liczyć na współczucie, obwiniać wszystkich wokół, czyhać na współczucie jak sęp na padlinę żeby spróbować kogoś wciągnąć w wasze paszteciarstwo :) Dlatego bezlitośnie wdeptuję w glebę wszystkie pasztety, jakie staną mi na drodze - gryźcie się między sobą :)

Gość gość
Henius tyle jadu, chamstwa, złosiwosci, braku szacunku do ludzi wysylasz, ze nic dziwnego, ze jestes sam uwazajac sie za lepszego, a jest chyba wrecz przeciwnie. Ja jestem sama, bo nikt mnie nie zaczepia, chamow nie znosze i nie obwiniam nikogo za to, ze jestem sama, stwierdzilam tylko fakt, dlaczego nie mam nikogo, jestem niesmiala, wiec sama nie zaczepiam. Zyje sobie sama 26 l i tak mi zycie mija. Mam wady, nie jestem idealna i nie jestem pasztetem, jestem tylko brzydka.

Gość gość
26 lat i nic? To pech. Prawdziwy pech.

Gość gość
To jest właśnie typowe tłumaczenie: jestem nieśmiała, więc nie zaczepiam. To może się ośmiel, zamiast narzekać. Korona ci z głowy nie spadnie, a może poznasz kogoś, kto wpadnie ci w oko, nie musisz czekać na *******nych, jak ofiara losu. Ale w tym kraju same pseudoksiężniczki.

Gość gość
jestem z Wąchocka

Gość gość
no wlasnie gdybym byla ksiezniczka to bym miala pelno chlopakow wokolo siebie, a nie bylo ani jednego mna zainteresowanego, jestem brzydula, wiec sie nie podobam, usmiechalam sie do obcych mezczyzn nie raz, popatrzyli i albo sie odwrocili albo odeszli, albo nawet skrzywili, czyli sie nie podobam, nie jestem piekna ksiezniczka jaka by sie facet zainteresowala. majac juz 26 lat nie wiedomo kto ma kobiete a kto nie, starszy facet to pewnie juz zonaty i ma dzieci, a jak nie jest zainteresowany nawet rozmowa to nie ma sensu nic wiecej robic, tak zauwazam w pracy, ze wiekszosc mezczyzn nawet nie odezwie sie do mnie na korytarzy, nawet czesc nie mowia, a tym mlodym piekniusiom mowia, widze, ze sie nie podobam facetom, nie trudno tego nie zauwazyc, jak jestesmy w pracy w grupie osob na przerwie, nawet ci 50letni flirtuja z 19stkami, mnie omijaja jak tredowata, bo jestem brzydka i stara, trudno, bede sama do konca zycia, tacy ludzie jak ja tez zyja na tym swiecie;) chcialabym miec chlopaka, zalozyc rodzine, ale nie zmusze nikogo.

Gość gość
do tego jestem cicha, spokojna, a to wada dla facetow, oni wola szalone i wygadane, z adhd panienki, wszedzie to zauwazam. nawet chodzac po miescie, te wrzeszczace ida zawsze z facetami i dra sie w nieboglosy, zero kultury, facetow to chyba kreci taka napobudliwosc, brak kontroli nad soba, emocje, wrazenia, adrenalina, a te smetne, spokojne, poukladane sa NUDNE dla facetow.

Gość gość
ja tez 26 lat sama, nigdy sie nawet nie calowalam ani chlopaka nie trzymalam za reke

Gość piriririri
a dyskoteki/bary? Ja ostatnio poszłam i poznałam dwóch kolei "od ręki" od jednego sama numer wzięłam, chociaż nie chodziło mi o randkowanie tylko chciałam mu napisać tytuł który mu obiecałam powiedzieć. pijana byłam, to zapomniałam jakie znaczenie ma proszenie kogoś o numer w barze :D jak wróciłam do domu w nocy to koleś sam napisał, także można samej coś wykombinować, przecież jakby nie chciał to by nic nie napisał i to żaden wstyd :)