Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy kobiety powinny większym stopniu dyskryminwać facetów?

Polecane posty

Gość gość

...zanim wybiorą tego właściwego dla siebie partnera, bezwzględnie eliminując z puli potencjalnych ochotników tych nieodpowiedzialnych i pustych idiotów przez których mogą w przyszłości zostać samotnymi matkami z dziećmi? Czy jednak dać ponieść się młodzieńczej beztrosce nie myśląc o dniu jutrzejszym?

Gość gość
Powinny

Gość gość
Matki im powinny wpajac ze to co mówi facet jest nic niewarte

Gość gość
bredzisz kobito

Gość gość
facetow nie trzeba dyskryminowac oni to sami sobie robia perfekcyjnie :D

Gość gość
jeżeli tak to baby też: 1:1

Gość gość
przyklad pierwszy z brzegu jedziesz autem z bucem, ktoremu nagle cos odbija i wydziera morde na przechodzaca babe wymyslajac jej niewybrednie pytanie czy odwazylabys sie z takim pajacem pojawic sie w domu na kolacji u babci?

Gość gość
trzeba było go pouczyć.

Zastanowić się czego się szuka, a nie brać co popadnie. Byleby był.

Gość gość
a potem placz: moj bogaty i wyksztalcony prezes bzyka sekretarke co za szmata, chce mi ukrasc partie :D

Gość gość
Właściwy wybór partnera decyduje o przyszłości kobiety, więcej egoizmu przy odsiewie wadliwego genotypu męskiego jest jak najbardziej wskazany aby nie wyjść na ostatnią nieudacznice ze złamanym życiem. Podczas zakupów kobiety również decydują czy dana rzecz będzie odpowiednia dla niej jakościowo to samo jest z selekcją facetów, im bardziej drastyczna tym lepiej dla niej. Z tandety trzeba natychmiast rezygnować zamiast brnąć w ślepą ulicę.

Gość gość
Nie wiem co to. O czym mowisz ma wspolnego z dyskryminacja. W kazdym razie dzieki temu tematowi mozesz sie przeze mnie czuc zdyskryminowana

Gość gość
Hahaha. Od kiedy to kobiety decyduja jaki genotyp jest wadliwy? Skoncz pierdolic farmazony bo nie chce pierdolnac na zawal. Ze smiechu.

Gość gość
racja. przykład na głupie kobiety, też pierwszy z brzegu, w sklepie spotykaja się dwie koleżanki, kupująca i ekspedientka. uśmiechy, miłe słówka, gdy kupująca płaci ekspedientka przymila się w uśmiechu i mówi, ale masz ładny czerwony portfel. tamta odpowiada uśmiechem w podziękowaniu za komplement. ekspedientka dodaje, ładny ale stary, ja mam nowy taki ładny, różowiutki i szczerzy zęby. stałem i przyglądałem się, myślałem że padnę ze śmiechu. głupio zazdrosne kobietki.

Gość gość
Cos cienko wam ta hodowla wychodzi szczerze mowiac:D Podejrzewam, ze to z powodu wadliwego genotupu uniemozliwiajacego wlasciwa ocene. Kurwa co za brednie. Naogladala sie animal planet i mysli ze jest altannikiem.

Gość gość
dyskryminacja facetów przed podjęciem decyzji założenia z którymkolwiek z nich stałego związku, zdecydowana segregacja i eliminacja ludzkiej tandety przez którą można mieć same problemy

Gość gość
Ewolucja promuje samcow ktorzy maja najwiecej potomstwa nikoniecznie z jedna samicom a juz najmniej ja interesuje czy samica bedzie miala wygodne zycie. Wbij se to. Do glowy. Ewolucji nie inrteresuje co. Sie. Z.toba dzieje po porodzie. Twoja rola w selekcji naturalnej konczy sie na urodzeniu dziecka.

Gość gość
pora na doprecyzowanie pojecia ludzka tandeta na poczatek wybierz jedno z dwoch: 1. facet placi groszowe alimenty na dzieci BO malo zarabia i nie potrafi zarabiac wiecej 2. facet placi groszowe alimenty na dzieci BO uzywa tego jako instrumentu do walki z ich matka

Gość gość
Ja pierdole darwin mialby z was niezla beke a przeciez byl kobieta:D

Gość gość
g***o interesuje kobiety ewolucja, eliminacja ludzkich nieodpowiedzialnych tandetnych ś****w jest priorytetem przed założeniem rodziny, w innym przypadku mamy do czynienia z patologią, rozwodami i samotnymi matkami z dziećmi

Gość gość
gówno interesuje kobiety ewolucja, eliminacja ludzkich nieodpowiedzialnych tandetnych ścierw jest priorytetem przed założeniem rodziny, w innym przypadku mamy do czynienia z patologią, rozwodami i samotnymi matkami z dziećmi

Gość gość
no robaczku 1 czy 2?

Gość gość
Dobra. Odchodze z pokora wobec cudu ewolucji i jej finalnego produktu jakim jest porrzeba chuchania i dmuchania na niepelnosprawna kobiete. Prosze wybaczyc ale nie mam zamiaru dokonywac eksterminacji gatunku ludzkiego bo wg ciebie ewolucha dazyla przez caly czas do tego zebys zyla w luksusie. Radze sie troche doksztalcic i ponadto sprawdzic co oznacza slowo dyskryminacja. Nie chxialbym cie straszyc ale dyskryminacja kogokolwiek ze wzgledu na plec jest karalna. Ponadto jezeli tylko meski genotyp podlega selekcji to tak na logike wasza rola ogranicz sie tylko do jednego. Radzilbym wiec rozwazyc implikacje tez ktore stawiasz chociaz podejrzewam ze implikacja kojarzy ci sie z jedynie z implantacja

Gość gość
coz za bul, znikneli rozmowcy :classic_cool:

Gość gość
pojęciem ludzkiej tandety można określić ludzi nieodpowiedzialnych, próżnych, wulgarnych, niezaradnych, mało inteligentnych i nierozgarniętych

Gość gość
cud to jest wtedy jak znasz granice wlasnych i cudzych mozliwosci 🖐️

Gość gość
dyskryminacja z powodów osobistych tym bardziej ludzkiej tandety z którą można zniszczyć przy okazji własne życie jest jak najbardziej wskazana szczególnie dla kobiet

Gość gość
tak? super wedlug twojej teorii polowa swiatowego malarstwa powinna nigdy nie powstac - to byli ludzie niezaradni i nie potrafili spieniezyc swojego talentu, a wiec jako tacy powinni podlec eksterminacji

Gość gość
Ok przechodzimy do formulowania definicji. Oczywiscie najpierw musialbys zdefiniowac pojecia uzyte do definicji a zaloze sie ze opieraja sie one przydatnisci faceta w wielkim dziele zapewnienia ci bwztroskiego zywota