Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy kobiety powinny większym stopniu dyskryminwać facetów?

Polecane posty

Gość gość
beztroska jest stanem umyslu a nie stanem kieszeni idziesz dalej? czy znow ci waz syczy w kieszeni?

Gość gość
jedne (kobiety) powinny i drudzy (faceci) powinni nauczyć się wzajemnej tolerancji.

Gość gość
pieknie pytanie teraz co jestes w stanie tolerowac a czego nie wracamy do wyboru z poprzedniej strony 1. i 2.

Gość gość
Wasze płytkie spojrzenie poprzez pryzmat pieniędzy zniekształca obraz rodziny jako związku obojga odpowiedzialnych partnerów. Gdy jeden z filarów rodziny jest kiepskiej jakości w rodzinie zaczyna się proces erozji, z tego powodu tandetni potencjalni partnerzy powinni zostać egoistycznie wyeliminowani na samym początku znajomości bez żadnych wyrzutów sumienia w tej zasadniczej kwestii.

Gość gość
czy erozja ta zaczyna sie w chwili swiadomego wyboru jednej strony czy w chwili dzialania tzw sily wyzszej (np choroba)?

Gość gość
Alimenty są patologią samą w sobie czyli konsekwencją zaniechania selekcji i eliminacji tandeciarza.

Gość gość
pod pojeciem choroba nie mam na mysli zakupoholizmu, zeby nie bylo niedomowien

Gość gość
tak tez jestem zdania ze jednostke uchylajaca sie od finansowania progenitury nalezy rozstrzelac :P, :P, :P

Gość gość
ale pomijajac kwestie alimentow ponowie pytanie: czy erozja ta zaczyna sie w chwili swiadomego wyboru jednej strony czy w chwili dzialania tzw sily wyzszej (np choroba)?

Gość gość
etap świadomego wyboru powinien zostać dokonany jeszcze przed spłodzeniem potomstwa dlatego absolutnie nie żałuje matek wychowujących samotnie dzieci

Gość gość
to nie jest odpowiedz na zadane pytanie, twoje zale badz ich brak zachowaj dla siebie

Gość gość
ulatwie ci wymkniecie sie bokiem co sadzisz o ojcach samotnie wychowujacych potomstwo?

Gość gość
jednostki psychicznie wadliwe i niestabilne należy omijać szerokim łukiem, kobiety mniej czujne angażują się w związki z facetami mentalnie niedorozwiniętymi przez co mają z nimi same problemy

Gość gość
czy ty rozumiesz zadawane pytania? bo na chwile obecna na zadne nie mam odpowiedzi

Gość gość
[03:02} czy ty jesteś upośledzony? twoje przygłupie pytania mnie niewiele interesują

Gość gość
już zmierzacie do kłótni ?

Gość gość
idz na ksiedza wobec tego oni tez nie maja zwyczaju odpowiadac na pytania w trakcie kazan :D przy okazji - nie ma glupich pytan sa wylacznie glupie odpowiedzi z tego jak widze po twoich szczeniackich unikach zdajemy sobie sprawe oboje

Gość gość
zaś ty nadajesz się idealnie na żula z pod monopolowego tępy śmieszku

Gość gość
z czego wnioskujesz? z wlasnej niecheci do ustosunkowania sie do pytan? :D

Gość gość
Mnie zdradzał od lat. Wyprowadził się, a raczej ja już go do tego zmusiłam. Chciał wrócić , bo niby mnie kochał a ją pożądał. Kopnęłam go w d...Ciężko wychowywać dwójkę dzieci, bez pieniędzy. Ale po co żyć w świadomości bycia oszukiwaną. Jest z kobietą 10 lat starszą, robi za jego mamusię. Jestem wolna, mam nadzieję, że kogoś ciekawego poznam. Faceci to bumerangi, najlepiej by wrócili. Pytanie, czy dać im szansę. Ja twierdzę, że nie.