Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy zabiegał o Was długo jakiś mężczyzna?

Polecane posty

Gość gość
"NIe chcę być łupem desperata który weźmie byle co aby bylo. ;" Sama sobie świadectwo wystawiasz BYLE CO hahahaa

Gość gość
o mnie długo zabiegał facet ,a na koncu mnie zostawił

Gość słoneczny dzień
Chłopak się zauroczył, może zakochał, ty wiesz że nic z tego nie będzie, zamiast mu to delikatnie powiedzieć, to wyśmiewasz się z niego na tym forum, pisząc, że do takiej laski nie miałby szans. Po dalszych wpisach bije z ciebie taka próżność, że oczy bolą od czytanie tego. Uroda dla ciebie to targa przetargowa, ale uroda to nie wszystko. Możesz być cud pięknością, ale jak masz paskudny charakter, to żaden absolutnie żaden facet z tobą nie wytrzyma. Znam taką parę ona piękna, on mega przystojny, 2 lata to trwało i się rozleciało. Panna z mega przerośniętym ego, wpatrzona w siebie egoistka, nie chodząca na kompromisy, uważająca że wszystko jej się od życia należy, bo jest ładna. Z takim przekonaniem wyszła z domu, tak ją w tym utwierdzali rodzice, i co świat po woli daje jej nauczkę, że nie jest pępkiem świata.

Gość gość
Ja staram się o względy pani...ale na razie niestety...nic

Gość gość
A w jaki sposób się starasz?że nic..

Gość gość
19.06.2014, mam tak samo ..ale z tą rożnicą że ja go kocham jak nikogo na świecie...choć chyba nie możemy być razem.

Gość gość
No ja bardzo chciałem. Ale jak się za bardzo zabiega to wychodzi odwrotnie niestety. Olała mnie, całkowicie pożegnała. Myślałem, że ona tego potrzebuje, tak pdała do zrozumienia. Kiedy zrobiłem co mogłem, zostawiła mnie, wszystko jasne...

Gość gość
Mój facet już od ponad 3 lat nie dba o mnie. Woli piwko z kolegami niż miło spędzic wieczór. Dlatego też wraz z siostrą mamy wspólnego Przyjaciela z którym spotykamy się 2 razy w tygodniu na romantyczne chwile wraz z przyjemnościami. Mojej siostrze też życie się nie udało. Mąż alkoholik co zarobi to przepije może z 10% daje na życie. A nam też się coś id życia należy. Odrobina ciepła czułości i seksu. Pewnie wiele z was uzna to że chory układ by 2 siostry miały 1 przyjaciela kochanka!! On najzwyczajniej jest dla nas czuły delikatny opiekuńczy. Daje nam to czego nie dają nam nasi partnerzy. Sama się zastanawiam czy nie wziąśc rozwodu bo po co mi taki mąż który woli kolegów niż rodzinę. Córeczka ma 7 lat i bardziej lubi naszego Przyjaciela niż swojego ojca.