Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Hej mam pytanko. Wczoraj (18.06) współzyłam z chlopakiem. Ostatni okres miałam 11.06 a skończyl się w poniedzialek (16.06). No i pytanie jest takie : czy jezeli on nawet jezeli we mnie nie szczytowal,to czy jestem zagrozona ciąża ? z moich obliczeńi tego,ze krwawienie trwralo 6 dni,wyliczylam,że moj cykl trwa 29-30 dni,wiec owulacja bedzie 24.06-27.06. Stosunek odbyl sie bez zabezpieczenia. Prosze o powazne odpowiedzi

Gość gość
możliwość jest zawsze bo nie ma pewności kiedy będzie owulacja a plemniki mogą przetrwać kilka dni w macicy. Z tego co opisujesz to możliwość jest niewielka ale gwarancji nikt ci nie da. Najlepiej się zabezpieczajcie to potem nie trzeba będzie się martwić.

Czytałam,ze plemniki moga przezyc w macicy 24h w jajowodzie 48h etc. no a do owulacji co najmniej 6-7 dni,bo mam charakterystyczne bole,zawsze 14 dni przed nastepnym krwawieniem mam bole w dole brzucha i prawie nie moge chodzic i czytalam,ze to nic takiego bo to jest bol owulacyjny

Gość gość
no mogą przeżyć w sprzyjających warunkach nawet do 5 dni.

Gość gość
przeciez dlugosc krwawienia nie ma znaczenia... powiedz mi jak ty liczysz dni cyklu?? albo inaczej ktorego mialas 1 dzien cyklu?