Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy kwiaciarnie są dzisiaj otwarte?

Polecane posty

Gość gość

? :)

Gość gość
:-o jak nie? Nie żartuj? Zapomniałam kupić kwiaty na wesele ;>

Gość gość
Jasne i co jeszcze. Ludzie, nauczcie sie, ze w takie dni są czynne tylko stacje benzynowe i prywatne sklepy typu żabka, nic więcej.

Gość gość
Nie zapomniałaś tylko jak miałaś kupić, dzień wcześniej żeby zwiędły?. Poza tym radzilabym ci darować sobie te kwiaty, to tak się tylko wydaje, że miło a tak naprawdę jak para młoda dostanie taka górę kwiatów to co ma z tym zrobić?? fajnie jest jak dostaniesz kwiaty od faceta a nie od setki gości na takiej imprezie. Zasuwaj na stacje po jakiś alkohol, czekoladki, lepsze to niż znosić zielsko w ilościach hurtowych!

Gość gość
Dobra, tak też zrobimy, dzięki! Zawsze miałam w głowie że kwiaty załatwiam tego samego dnia ;]. Swoją drogą, to jak, 1 listopada też kwiaciarnie sa niby zamknięte? O ile dobrze jeszcze się orientuje w tych kościelntych świętach to w Boże Ciało sypie się kwiaty, to też kwiaciarnie by się przydały ;)

Gość gość
ufff,dobrze że o kwiatki tylko chodzi,a myślałem,że jakaś zaganiana mamunia zapomniała chleba,parówek i musztardy,kupić dla swoich dziatek na śniadanie...

Gość gość
dobra, dzwoniłam, otwarte ;P

Gość gość
Kwiatki na boze ciało kompletuje się wcześniej, nie sypia świeżymi, mogą byc wczorajsze. Na cmentarzach w dzień zmarłych są kwiaty, można kupić, poza tym wielu ludzi daje sztuczne. Z drugiej strony być moze jakieś kwiaciarnie sa otwarte (prywatne) jezeli wyczaili, że śluby są i można na tym zbić kasę, jeżeli ci sie chce i masz czas to mozesz pojeździć i poszukać, ale gwarancji, że będą nie ma.